Blog Layout

Vikingebåden tager vand ind...

mar. 18, 2023

Otterup HK 1. hold 2022 - 2023

Det var et tændt mandskab fra Team Sydhavsøerne, der fredag aften gæstede den nordfynske vikingeborg. Sidste sæsons nederlag i sidste spillerunde, betød at lollænderne lige netop ikke kom med i oprykningsspillet.

Det skulle nu hævnes…

Med solidt forsvarsspil og tempofyldt angrebsspil kværnede gæsterne løs og på 18 minutter bragt sig foran 8-1 !!!

Vikingerne var tydeligt rystede. Dette kom mest til udtryk i afslutningssituationerne, hvor selv de mest oplagte chancer blev brændt. Nu vel – Sydhavsøernes målmand Oliver Larsen havde en god aften, men der manglede i høj grad kvalitet i afslutningerne.

Den nordfynske forsvarsbastion var i vanlig stil solidt funderet og holdt gæsterne nede på 12 mål de første 30 minutter, hvilket burde være nok til en gul halvlegsføring. Alligevel var det gæsterne der kunne gå til pause foran 12-8.

Besværlighederne fortsatte efter pausen, hvor der skulle gå 8 minutter inden første OHK-scoring. I den periode havde gæsterne scoret 7 gange og bragt sig afgørende foran 19-9. Ikke mindst på en stærk indsats af 1. divisions topscorer Nicolaj Jørgensen, der også blev kampens topscorer med 9 mål.

Vikingerne satsede med en mere offensiv opdækning midtvejs i 2. halvleg og det medførte reducering af Sydhavsøernes store føring. Helt tæt på kom vikingerne dog ikke og måtte se sig besejret med 21-27, på en aften hvor Mads Fischer og Jeppe Larsen blev holdets topscorere med hver 4 pletskud.

Vikingebåden tager i den grad vand ind i øjeblikket og selvom vikingerne øser og øser, så ligger båden dybere og dybere i vandet. Håbet og troen på at den ikke synker er dog stadig tilstede, men der er nu kun 3 skud tilbage i bøssen og de skal bruges uden at ryste på hånden…