Blog Layout

Lovende takter i Pokalkamp...

mar. 15, 2023

Otterup HK 1. hold 2022 - 2023

620 tilskuere så mandag aften en lovende præstation af OHK`s vikinger i pokalkampen mod GOG forud for de afgørende kampe om overlevelse i 1. division.

GOG havde valgt at lade ”verdensmestrene” Lukas Jørgensen og Simon Pytlich få en fridag fra jobbet efter weekendens kampe mod Tyskland.

Det gav mere spilletid til bl.a. venstrebacken Nikolaj Pedersen samt den fysisk stærke stregspiller Henrik Jakobsen.

Begge leverede overbevisende præstationer og Nicolaj Pedersen blev endvidere kampens topscorer med 10 flotte scoringer.

Kampen startede ud i et hæsblæsende tempo og på kun 12 minutter havde gæsterne bragt sig i front 12-4. Felgreen var nødsaget til at trykke på den grønne Time-Out knap.

Der blev justeret lidt i forsvar/angreb og herefter kom vikingerne tilbage i kampen og fik bl.a. reduceret på et flot vip fra Mads Fischer til Kristian Larsen, der kvitterede med en flot scoring.

Fischer – vikingernes bedste mand på dagen, fik tempoet skruet i vejret og bidrog selv med flere flotte scoringer.

Pausestilling 21-12 til GOG.

Vikingernes gode takter fortsatte efter pausen og blev fortjent honoreret af det talstærke publikum, der skabte den rette pokalstemning og som tydeligt passede Felgreens tropper.

GOG benyttede også lejligheden til at afprøve nogle af de mange talenter, som klubben til stadighed leverer. Det skal dog ikke nedgøre den flotte præstation, som de lokale helte viste og som lover godt forud for den vigtige kamp fredag aften, hvor Team Sydhavsøerne gæster Nordfyn.

GOG videre i SANTANDER CUP efter en sejr på 36-27.

Tilbage er kun at sige – KOM I HALLEN FREDAG AFTEN KL. 19.30 OG HJÆLP VIKINGERNE TIL EN SEJR OVER TEAM SYDHAVSØERNE.