Vikinger rækker ud mod midterfeltet...

jan. 29, 2023

Otterup 1. hold mødte Rækker Mølle

Otterup HK 1. hold 2022 - 2023

Efter sidste lørdags skuffelse på Frederiksberg, hvor det blev til et sviende nederlag og en indsats langt ud over niveau, har der været brug for selvransagelse i vikingelejren.

Konklusionen blev, at der i dagens kamp mod Rækker Mølle skulle gives energi til hinanden frem for at tage energi fra hinanden.

Dagens kamp havde stor betydning for begge mandskaber. Rækker Mølle kunne med en sejr holde kontakten til topholdene, medens vikingerne med en sejr RÆKKER ud efter midterholdene.

Begge mandskaber virkede klar til kamp og de første 20 minutter blev da også en særdeles jævnbyrdig affære 10-10, hvor Kristian Ruben leverede store redninger på stribe i OHK-målet og i den modsatte ende, var det Christopher Huus der huserede med 3 flotte scoringer fra distancen.

Simon Lindved bragte efter 23 minutter vikingerne i front for første gang i kampen. En føring der blev udbygget til pausestilling 16-13 i vikingernes favør.

Mads Fischer har haft det svært i de seneste kampe, men med to langskudsmål sendte han de gulblusede i front 18-13. Fundamentet til vigtige 2 point var lagt.

Fischer skulle vise sig at blive en vigtig faktor i eftermiddagens kamp og med sin hurtighed og rappe fodskifte, gjorde han ondt på et lidt tungt vestjysk forsvar.

Efter 40 minutter og en føring på 19-14 ramte vikingebåden ind i en ”forkert sø” og med 3 brændte chancer krydret med et par unødvendige tekniske fejl, fik Række Mølle reduceret til 20-17.

De 215 tilskuere på søbredden sad neglebidende og frygtede en gul kollaps. Netop her kunne man tydeligt fornemme, at vikingerne i dag gav hinanden den nødvendige ekstra energi på banen og i udskiftningsområdet.

Herefter kom skuden på ret kurs igen og til stående ovationer kunne vikingebåden trække fra og stryge i mål 7 bådslænger foran vestjyderne og en sejr på 29-22.

Enkelte nedslag fra kampen: Topscorer Mads Fischer med 7 scoringer – Kristian Ruben med en redningsprocent a la Landin – Omme med 4 sikre straffekastscoringer – Søren Sell på i evig kamp på stregen og hjemme i forsvaret – Kristian Larsen med livgivende afslutninger og scoringer når det brændte på. Huus huserede med 4 flotte scoringer.

En gedigen holdpræstation og et resultat der rækker ud efter midterholdene, men hvor man stadig kan mærke bundholdenes ånde i nakken.

Næste lørdag gælder det en svær opgave i Grindsted, der i dagens kamp høstede et enkelt point mod en af oprykningsfavoritterne – HØJ.