jan. 23, 2023

Otterup 1. hold mødte FIF

Otterup HK 1. hold 2022 - 2023

Efter en lang vinterpause skulle OHK`s vikinger på en vital opgave på Frederiksberg, hvor det gjaldt om at sikre sig to værdifulde point i den jævnbyrdige bundstrid.

En sejr ville skabe luft medens et nederlag ville sovse holdet ind i det tætte nedrykningsfelt.

Alene den udsigt burde være motivation nok.

50 feststemte nordfynske tifosis på vej til Malmø lagde vejen for Frederiksberg Hallen for at give maksimal støtte til de gulblusede.

Det hele startede da også meget jævnbyrdigt og de to mandskaber fulgtes ad til 3-3, hvorefter et tændt hjemmehold bragte sig i front med 9-4. OHK var tvunget til at tage en Time Out.

Det hjalp dog ikke synderligt. Tekniske fejl og brændte chancer på skift blev kynisk straffet af et velorganiseret FIF mandskab. Her var det primært målmand Julius Sten og backen Einar Nichelsen der gjorde ondt på vikingerne.

Pauseføring på 15-8 til FIF og stor skuffelse i OHK lejren på vej til omklædningsrummet.

Tænker der er blevet talt med STORE BOGSTAVER af styrmand Felgreen, for det var et helt anderledes hold, der tog hul på 2. halvleg.

På velkendt fight og troen på egne evner fik holdet kæmpet sig tilbage i kampen med Søren Sells reducering til 20-19 midtvejs i 2. halvleg.

Et par missede afslutninger krydret med et par udvisninger sendte serveretten over til FIF-erne igen. De log ikke chancen gå fra sig og det sidste kvarter blev vundet 9-4 til slutresultatet 29-23.

Nick Bøg blev topscorer med 9 scoringer på en dag, hvor holdet leverede en præstation langt under niveau.

Nu venter en uge, hvor der skal trænes op til mødet med Rækker Mølle, der gæster Otterup Idræts Center lørdag kl. 15.00