Blog Layout

Blod på knæ og albuer ikke nok...

mar. 27, 2023

Otterup HK 1. hold 2022 - 2023

Efter flere udfald i de seneste kampe var kravet fra styrmand Felgreen – der skal blod på knæ og albuer i samtlige 60 minutter…

Det var da også et kampklar vikingehold, der tog imod oprykningsfavoritterne fra TMS Ringsted. Fra første dommerfløjt blev der ”gået til stålet”. Det resulterede i 4 udvisninger inden for kampens første 20 minutter men betød også, at vikingerne var på omgangshøjde med TMS ved stillingen 7-7.

Tempoet blev øget hos gæsterne og det resulterede hurtigt i en føring på 12-9 ikke mindst på grund af en godt skydende Mark Nikolajsen, der også blev sit holds topscorer med 8 mål.

Vikingerne hang godt på og kunne gå til pause kun bagud med 12-14 med baggrund i solidt forsvarsspil. Desværre oplevede man endnu en gang, at tekniske fejl stod i skærende kontrast til det gode forsvarsspil.

Kort ind i 2. halvleg blev Mikel Dalby præsenteret for det røde kort efter sin 3. udvisning og TMS kunne bringe sig foran 18-13.

Herefter måtte vikingebåden halse efter med et par bådslængder og nåede på intet tidspunkt i nærheden af pointhøst.

Der var fine præstationer af Simon Omme, der på det seneste har var en sikker straffekastskytte og sikkert eksekverede kampens 4 straffekast suppleret med yderligere 3 scoringer. Christopher Huus markerede sig også med 4 flotte scoringer.

Nederlaget på 30-23 betyder, at der minimum skal hentes 3 point i de sidste 2 kampe, da Odder hjemme vandt over Roskilde.

Kan vikingerne fastholde fighterviljen næste søndag i Tønder og minimere de tekniske fejl, kan der sagtens hentes to point i ”Helvede i syd”, som sønderjyderne ynder at kalde deres kamparena lige nord for grænsen.

Kære vikinger – det er nu at ALLE i båden rykker tæt sammen og tager de sidste afgørende åretræk, der sikrer endnu en sæson i 1. division…