feb. 04, 2024

Kampreferat af udekamp mod Rækker Mølle 4/2 2024    Resultat 26 - 29

Efter sidste weekends kollaps mod SUS Nyborg var det bydende nødvendigt, at vikingerne kom tilbage på ret kurs i søndagens udekamp mod Rækker Mølle.

Fredag aften fik de lidt uventet hjælp fra ligareserverne i Kolding, da det lykkedes dem at "stjæle" et enkelt point fra topholdet Fåborg.

Til kampen i Rækker Mølle var der comeback til målmand Kristian Ruben, der indtil i dag havde vogtet målet på 3.divisionsholdet men som nu vil være med til at forstærke holdet resten af sæsonen.

Det blev en jævnbyrdig affære hvor de to mandskaber fulgtes ad gennem det meste af første halvleg og hvor især Mads Fisher og Rasmus Mose trak et stort læs samtidig med at Kristian Ruben leverede de nødvendige redninger.

Efter pausen trak vikingerne fra hjemmeholdet med 3 bådslængder til 21-18 efter 10 minutter.

En føring som blev øget til 24-20 med 10 minutter igen. Alt åndede fred og idyl i vikingebåden. Man skal dog aldrig undervurdere et vestjysk mandskab og med 4 minutter igen havde de udlignet til 25-25.

En helt unødvendig udligning som vikingerne selv må tage ansvaret for. Alt for mange helt oplagte scoringschancer blev misbrugt og det var hjemmeholdet ikke sene til at udnytte.

Styrmand Felgreens kampråb fik dog skabt ro i båden igen og med et par kraftige træk i årerne kunne vikingerne sikre sig en vigtig sejr på 29-26.

Nu er der pause frem til lørdag den 24. februar hvor AGF gæster den nordfynske slette.

Inden da skal vikingerne en tur til Vejen Idrætscenter søndag den 11. februar for at møde Danmarksserie holdet fra Vejen HK i 4. runde af pokalturneringen Santander Cup.