Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

 

Lørdag satte vikingeflåden kursen mod det mondæne Frederiksberg i klar overbevisning om at hente 2 point med retur til den nordfynske slette.

Oprykkerne fra FIF var inden kampen uden point og må tilskrives en sæson i den tunge ende af rækken.

OHK leverede en fin 1. halvleg og var generelt toneangivende det meste af halvlegen. Med to scoringer i slutminutterne af tilbagevendte Simon Omme på højre fløj, kunne Felgreens tropper gå til pause foran 13-10 og med et godt udgangspunkt til 2. halvleg.

Et udgangspunkt som hjemmeholdet fuldstændig smadrede med 6 scoring på 7 minutter, uden at de gulblusede kunne svare igen. Vikingeflåden var tæt på kollaps.

Foran 16-13 var det pludselig FIF der sad på kampen og de slap ikke grebet.

OHKs spil blev usammenhængende. Brændte chancer – dårlige tilbageløb og en række tekniske fejl gjorde det vanskeligt at komme tilbage i kampen.

Vikingehæren virkede mere og mere modløse og det gav hjemmeholdet gode betingelser for at sikre sig sæsonens første point med en overraskende sejr på 29-26.


Topscorer for OHK blev Jesper Chapion med 8 scoringer.

Der skal nu arbejdes hårdt – ikke mindst med det mentale frem mod næste kamp på lørdag, hvor OHK får besøg af formstærke HC Midtjylland.

OHK har tidligere vist, at de leverer de bedste præstationer mod stærke hold – lad os krydse årerne for at det også sker på lørdag.

-tofte

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.