Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

Optakt til første hjemmekamp i 2021

Efter weekendens nederlag ude til Team Sydhavsøerne, hvor de gule vikinger var langt fra fordums styrke, gælder det lørdag endnu en svær modstander.
En af oprykningsfavoritterne – Skivf FH gæster Otterup i en kamp, der fløjtes p kl. 15.00.
Det bliver desværre en kamp UDEN tilskuere, men kampen live-streames på Facebook og kan linkes fra OHK`s hjemmeside.

Træner – Daniel "Ludo" Nielsen har følgende kommentarer forud for den svære hjemmekamp.:

"Første hjemmekamp i det nye år bliver desværre uden tilskuere i Otterup Hallen. Derfor byder vi til dagens kamp kun vores modstander fra Skive og dommere/observatør velkommen i Otterup Idrætscenter.

Inden vi sætter lidt ord på dagens kamp er vi nødt til at kigge ca. halvanden måned tilbage.
Det var sidste gang der blive spillet om point i Otterup Idrætscenter. De Gule Vikinger leverede noget af en pragtpræstation i en uge med hele 3 kampe. Fra fredag til fredag stod der henholdsvis SUS Nyborg, HC Odense og storsatsende AJAX på programmet.
En uge hvor der på imponerende vis blev hævet 3 sejre i hus ud af 3 mulige. Et imponerende stykke arbejde hvor alle udover at træne 3 gange, spille 3 kampe og forberede sig på diverse modstandere også passede deres job eller studie.

Det er en bedrift man kun kan have kæmpe respekt for. Desværre fik vi ikke lov til at ride videre på bølgen.
Coronaen ramte os! I alt var vi 14 der blev ramt, nogle mere end andre. Alle er kommet godt igennem forløbet og det ligner at vi med vacciner kan begynde at skimte lyset for enden af tunnelen og begynde at se frem mod en normal hverdag, både I og udenfor håndboldbanen.
Desværre er vi ikke der hvor at vi kan spille en kamp med en hal fyldt af tilskuere. Det bliver uden tvivl ikke det samme, men vi vil stadig gøre alt hvad vi kan for at hive sejren i land i dagens kamp mod Skive.


Skive ligger sammen med Nordsjælland og kæmper om den direkte oprykning til ligaen. Skive er i min optik det stærkeste hold i rækken, så der venter os en solid udfordring i dagens kamp. I det første indbyrdes opgør scorede Skive kampens sidste mål 2 sekunder før tid til resultatet 25-25. Det var en kamp hvor begge hold havde perioder hvor man overstrålede modstanderen. Vi var naturligvis efter kampen utroligt skuffet over ikke at have fået begge point med fra skive som situation så ud 30 sekunder før tid. Men en pointdeling var på dagen nok et fair resultat.

Skive kommer til dagens kamp med en sejr over HCO i bagagen. Vi selv kommer med et nederlag til TSØ. Kampen i Maribo er hurtigt en kamp der vil gå i glemmebogen. Sjældent har vores angrebsspil set så forkrampet ud og i forsvaret var der hverken ild i øjnene, eller timing i tacklinger.
Forud var ellers gået 2 uger med gode træninger med rigtigt højt niveau. Men vi må også erkende at halvanden måned uden kampe og 2 uger i sygesengen for de fleste sætter sine spor.


Vi håber at vi til dagens kamp kan ramme det niveau som ramte inden vi blev lukket ned af Corona. Spiller vi med den fart i vores angreb som vi plejer at gøre, så ved vi at vi vil spille os til store chancer. Rammer vi vores niveau i vores forsvar så ved vi at vi giver gode muligheder for at vores keepere kan stå på et højt niveau og dermed skabe en spændende kamp hvor vi i sidste ende kan trække det længste strå og sætte 2 point på kontoen.

Vi håber i vil følge med hjemme i stuerne.
Rigtig god kamp, KOM SÅ OHK
"LUDO"

-tofte

 ludo

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.