Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

bredahl feldgren

Selvom sæsonen 2018-19 endnu ikke er afsluttet, er der fuld gang i forberedelserne til den kommende sæson for OHK`s Herrer i 1. Division.

Den igangværende aftale med cheftræner Daniel "Ludo" Nielsen løber frem til udgangen af sæsonen 2019-20 og "Ludo" fortsætter derfor sit målrettede arbejde med holdet.

Thomas Bredahl har de seneste sæsoner fungeret som målmandstræner og OHK er glade for, at Thomas har valgt at fortsætte sit arbejde med at udvikle holdets målmænd.

Holdets nuværende assistenttræner Claus Jensen stopper efter denne sæson, da Claus og familien flytter teltpælene til det jyske, hvorfor arbejdet som assistenttræner ikke er foreneligt med afstanden til Otterup.

Som ny assistenttræner er det en stor glæde at kunne meddele, at Jakob Felgreen overtager denne funktion.

Jakob kom oprindeligt til OHK som spiller, men en alvorlig skade har holdt om ude gennem hele sæsonen. Da skaden har et omfang, der ikke gør det muligt at dyrke håndbold på eliteplan, har Jakob valgte at stoppe sin aktive karriere som spiller. I hele skadesperioden har Jakob haft forskellige funktioner omkring holdet uden for banen og under holdets kampe og kender derfor holdets spillere og staben omkring holdet særdeles godt. Det var derfor naturligt for OHK at tilknytte Jakob som ny assistenttræner i et tæt samspil med Daniel og Thomas.

I OHK glæder vi os meget til det fremtidige samarbejde med Jakob og Thomas.

-tofte

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.