Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

OHK`s herrer benyttede lørdagen til at få banket noget af den rust af, som havde sat sig på de fleste af spillerne hen over julepausen.

Det skete i form af to træningskampe mod TM Tønder og Fåborg.

Begge kampe var meget jævnbyrdige med masser af tempo og god intensitet.

I kampen mod Tønder var det dog gæsterne der var toneangivende gennem det meste af kampen selvom det lykkedes OHK at vinde 2. halvleg. Alligevel blev det til et to-måls nederlag til oprykningsfavoritterne fra Tønder. OHK viste gennem hele kampen stærk fightervilje og kan man få reduceret nogle af de tekniske fejl, virker holdet klar til udekampen næste lørdag i Randers.

Efter en times pause gjaldt det Fåborg der er med helt fremme i toppen af 2. division. Holdet viste også flot spil i store dele af kampen mod OHK og førte gennem det meste af kampen. En god slutspurt af OHK sikrede dog en to-måls sejr over Sydfynboerne. Denne kamp blev også spillet i et opskruet tempo og skydelysten var stor i begge lejre.

Nu har holdet som nævnt en uge til at få finpudset formen inden der tages hul på 2. halvsæson næste weekend.

OHK har i julepausen sagt farvel til Andreas Thomsen, som efter eget ønske tørner ud for Køge Håndbold i resten af sæsonen. OHK har været meget tilfredse med Andreas indsats i den gule trøje, hvor han altid er en af dem, der har gået forrest til træning. OHK ønsker Andreas al mulig Held og Lykke i Køge.

-tofte

OHK fre 01

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.