Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

HCM02

Det var en flok midtjyske ulve på jagt efter 2 vigtige point i kampen om en plads i oprykningsspillet til Håndboldligaen. Ulveflokken er i direkte duel med Ajax København om den sidste plads.

Anderledes ser det ud for den nordfynske vikingehær, der reelt ikke har noget at spille for i de resterende kampe, da nedrykning og nedrykningsspil er suspenderet. Den gule hær vil dog gerne slutte af værdig vis og jagte den 6. plads, der stadig er inde for rækkevidde. Senest blev der vist champagnebold da HEI blev besejret stort.

Vikingerne startede op med tempofyldt angrebsspil og straffede konsekvent midtjydernes 7 mod 6 spil ved at kaste bolden op i det tomme mål, når ulvene havde mistet den.

Efter 10 min og bagud 10-5 blev der trykket på den grønne Time Out knap af midtjydernes træner Mads Hjortshøj.

Herefter kom HCM mere med i kampen og fik reduceret til 11-13 inden OHK igen lagde afstand og kunne gå til pause foran 19-15.

Kun Jakob Aaquist og Marcus Abildgaard viste niveau medens resten af ulveflokken virkede noget tandløse.

Vikingerne fortsatte 2. halvleg hvor de sluttede første og specielt Mads Fischer Jensen viste sig flot frem med 3 mål på 3 min og bragte vikingerne foran 23-18.

Med 15 min tilbage og bagud 27-21 måtte HCM igen trykke på Time Out knappen. Her fik træner Martin Hjortshøj vækket vildskaben i ulveflokken og specielt de to tidligere nævnte Jacob Aaquist og Marcus Abildgaard gjorde det onde ved vikingerne, der begyndte at vise træthedstegn – specielt i afslutningssituationerne.

Med halvandet minut tilbage fik HCM for første gang i kampen kontakt og udlignet til 34-34.

Vikingehæren var stækket og på randen af kollaps. Alle holdt vejret da HCM med få sekunder tilbage sendte bolden afsted mod et tomt OHK mål. Til alt held gik bolden få cm forbi det tomme mål og kampen sluttede 34-34.

Trods skuffelsen af det tabte point kan vikingeflokken se tilbage på en flot håndboldkamp, hvor de igen viste mange gode takter.

Topscorer blev Mats Krog og Mads Fischer med hver 9 mål.

Selvom de midtjyske ulve var tandløse langt hen i kampen, bed de godt fra sig i slutfasen, men var tydeligt meget skuffede over et mistet point i topstriden mod Ajax København.

Fredag gælder det lokalopgøret mod SUS Nyborg på udebane.

-tofte 

 

 

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.