Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

FIF 2019 04 

Mandag aften besluttede DHF`s Repræsentantskab at ”lukke” sæsonen 2020-21 for al breddehåndbold fra 2. Division og ned – også al børne- og ungdomshåndbold. Det betyder, at der ikke bliver nedrykninger fra 1. Division og heller ikke noget nedrykningsspil. Dermed er OHK allerede nu sikret endnu en sæson i landets 2.bedste række – det var nu nok sket alligevel.

 

Der resterer dog 4 kampe for OHK`s Vikinger, inden sæsonen er endegyldig slut.

 

Daniel ”Ludo” – der slutter sit virke i OHK efter sæsonen, har følgende betragtninger forud for søndagens kamp og resten af sæsonen:

 

 

”Med 4 kampe tilbage af dette års 1. division og al nedrykning fra 1. division annulleret, så er der et par specielle kampe i vente. 

 

Først og fremmest kan vi glæde os over, at vi endnu engang har sikret at Otterup HK også næste sæson spiller i landets 2. bedste række. Set på byens og klubbens størrelse, og de “store” projekter vi er oppe imod rundt omkring i landet, så er det i sig selv en flot præstation.  

 

Målet for de sidste 4 kampe må klart være at bevise, at vi også uden hjælp fra DHF (annullering af nedrykningsspil) havde sikret os endnu en sæson i 1. division. Inden sæsonen havde vi haft forhåbninger om at kunne spille med lidt højere oppe i rækken, men sådan blev det altså ikke i denne sæson, der primært har været præget af diverse Corona restriktioner og aflysninger. 

 

Tilbage er der 4 kampe mod hhv. HEI, HCM, SUS og Ajax. To kampe mod bundhold der som os ikke har ret meget andet end æren at spille for og to kampe, mod to hold der indbyrdes ligger og kæmper om 3. pladsen, der giver adgang til op-spils-kampe til Ligaen. Hvordan kampene kommer til at forløbe er helt op til os selv. Vi kan ende med to rodede kampe og to kampe med rigtigt svære forudsætninger for at vinde. Dette scenarie opstår, hvis vi går på banen med den indstilling at sæsonen er slut og vi reelt ikke har mere at spille for. Det andet scenarie er, at vi graver dybt i os selv og finder vikingeånden frem. Med den rette indstilling har vi muligheden for at slutte sæsonen ordentligt af og sætte et solidt punktum for en sæson, der har været plaget af Corona.

 

Weekendens kamp mod HEI bliver med stor sandsynlighed en spillemæssig gentagelse af holdenes første indbyrdes opgør. En kamp hvor HEI spiller 7/6 hele kampe og vi kampen igennem skal løse deres forskellige måder at spille 7/6 på og samtidig straffe det, så det ikke er attraktivt for HEI at spille 7/6. 

 

Netop dette spil, altså forsvarsspil mod 7/6 angreb, har vi haft store udfordringer med at få løst i de seneste kampe og det har kostet en del point. Dermed har dette endnu engang været et stort tema til ugens træninger. 

 

Vi tror på at vi med øget fokus på forsvarsspil mod 7/6 spil at vi denne gang kan sætte en kæp i hjulet på HEI´s 7/6 spil og dermed give os selv gode forudsætninger for at hive os sejrrigt ud af weekendens opgør. 

 

Rigtig god kamp hjemme i stuerne - KOM SÅ OHK”. – slutter Daniel ”Ludo”.

 

-tofte

 

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.