Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

Med blege ansigter og nedbøjede horn måtte en flok slukørede vikinger torsdag aften forlade Sydbank Arena efter et helt unødvendigt nederlag i lokalopgøret mod HC Odense.

Vikingerne satte sigt tungt på kampen og bragte sig hurtigt foran 4-1. En 3-måls føring der holdt frem til 10-7 efter 15 minutter.

På det tidspunkt blev vikingernes bagerste ankermand Kristian Ruben Poulsen i målet udskiftet med Frederik Skou Hansen. En overraskende udskiftning da ”Ruben” på det tidspunkt havde været vikingernes bedste mand.

Usikkerheden bredte sig i OHK forsvaret og et stærkt kæmpende hjemmehold fik reduceret til 10-11 og vejrede pludselig chancen for at komme tilbage i kampen.

Det lykkedes da også for HCO at få udlignet til 15-15 ved halvlegsfløjt.

Efter pausen fortsatte vikingerne deres offensive forsvarsformation med Mats Krog fremme i en 5-1 opdækning. En formation som de gulblusede har benyttet sig af i mange af sæsonens kampe og som efterhånden er kendt af de fleste modstandere.

HCO havde forberedt sig godt på dette scenarie og spillede sig gang på gang uden om Mats Krog og leverede mange indspil til hjemmeholdets stregspillere, som kvitterede med sikre scoringer.

Gennem det meste af 2. halvleg skiftedes de to hold til at være i front, men da kampen nærmede sig sin afslutning, var det HCO der viste den største kynisme mod en flok vikinger, der havde svært ved at komme til afslutning og hvor meget spil foregik ”ind over midten”.

Der var forståelig jubel i HCO-lejren efter en sejr på 33-30,

Topscorer for OHK var Simon Omme med 6 scoringer.

Næste gang vikingerne skal i kamp igen bliver lørdag den 28. marts, hvor HEI kommer på besøg og mon ikke der pågår et større analysearbejde af aftenens præstation forud for kampen mod HEI fra det nordlige Århus.

-tofte

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.