Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

OHK skive03

Det har været en hård start på 2021 for de gule nordfynske vikinger.

Forrige weekend blev de det godt og grundigt skoldet, da de turen gik til sydhavsøerne.

Lørdag gjaldt det en af oprykningsfavoritterne – Skive fh. I vante omgivelser i Otterup Idrætscenter. ”Vante omgivelser” er nok så meget sagt, da kampen blev spillet uden tilskuere. Til gengæld blev den live-streamet og kunne følges rundt om i de nordfynske stuer.

Straks fra start satte Skive sig tungt på kampen og efter 10 min var OHK bagud med 5-10. Stærkt anført af en storspillende Magnus Brandbyge i Skive-målet og den fysisk stærke Daniel Guldsmed havde de gulblusede det svært.

Samtidig manglede der i høj grad skarphed i de nordfynske aflutninger.

OHK var tvunget til at ændre angrebsformation til 7 mod 6. Det gav i første omgang resultat og der blev reduceret til 8-11 og vikingerne var på vej tilbage på sporet.

OHK sluttede første halvleg af med 2 brændte kæmpechancer inden for de sidste sekunder og Skive kunne gå til pause foran 17-11.

Vikingernes manglende vildskab og et utal af brændte chancer fortsatte også efter pausen og stille og roligt blev OHK SKIVE-skåret og gæsterne kunne køre en fuldt fortjent sejr i hus på 31-22.

Lørdag står den igen på kamp på hjemmebane, når Skovbakken kommer på besøg. En kamp hvor vikingeånden skal tilbage – hjelmene spændes og vildskaben tilbage på banen. Skovbakken er placeret lige over OHK og 1 point foran. Det er derfor en af de kampe, der bare SKAL vindes…

-tofte

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.