Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

VIKINGEÅNDEN SEJREDE I DRAMA...

Der er håndboldkampe, der gør en ældre hurtigere end kalenderen viser – lørdagens kamp mod oprykkerne fra Grindsted var en af dem.

Efter en første halvleg hvor de brændte chancer stod i kø – den ene tværaflevering efter den anden uden at komme mod mål – tekniske fejl og værst af alt ”manglende vildskab” både i angreb og forsvar.

Det var derfor en vikingeflåde, der var tæt på at gå ned med mus og mand efter 30 minutter, hvor stillingen helt fortjent var 16-10 til Grindsted.

Der var megen mummelen i korridorerne i pausen og utilfredsheden med indsatsen de første 30 minutter var til at få øje på.

Fortrædelighederne fortsatte, da 2. halvleg blev fløjtet i gang og gæsterne hurtigt bragte sig på 18-10 – kursen var lagt mod den totale ydmygelse.

Nu er det bare sådan, at nordfynske vikingehær aldrig har smidt håndklædet i ringen før sidste dommerfløjt.

Eftermiddagens kamp blev ingen undtagelse.

Pludselig vågnede vikingerne op i bedste Holger Danske stil. De tekniske fej blevl på det nærmeste elimineret – tilspillede chancer blev omsat i mål og i OHK-målet rullede ”Ruben” gardinet ned og leverede den ene store redning efter den anden.

I angrebet var Simon Omme driftssikker på højre fløj og fra 7-meter stregen og blev da også topscorer med 8 mål.

Med 9 minutter tilbage havde vikingerne fået hevet så meget i årerne, at de med Jesper Chapions scoring kom på omgangshøjde til stillingen 21-21.

Vestjyderne var rystede og det var nu et spørgsmål om, at vikingerne fik sat de afgørende åretag ind frem mod målstregen.

De sidste 9 min blev en neglebidende oplevelse, hvor OHK det meste af tiden var en bådsspids foran og da Mads Kildelund med få sekunder tilbage satte den afgørende scoring ind til 25-24 blev der trykket på den grønne Time-Out knap hos gæsterne med 3 sekunder tilbage.

3 sekunder som ikke bragte Grindsted på udligning og dermed fik vikingerne med vildskab og holdånd roet sig ud af en næsten håbløs situation.

RESPEKT – men så spændende behøver det altså ikke at være næste gang.

Næster lørdag går turen til ”Helvede i Syd” når det gælder udekampen mod TM Tønder.

-tofte

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.