Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

FYSISK OPGØR I VENTE...

 

Efter 2 lidt skuffende uafgjorte resultater i det århusianske, er den gule vikingehær lørdag eftermiddag tilbage på velkendt kampplads.

 

Lørdag kommer oprykkerne fra Grindsted på besøg og der venter uden tvivl en fysisk hård kamp, hvor vikingerne skal forsøge at revanchere nederlaget fra deres første indbyrdes opgør.

ludo

Hærfører Daniel ”Ludo” har følgende betragtninger forud for kampen på lørdag:

 

”Efter de to seneste uafgjorte kampe mod HEI og Skovbakken ligger vi lidt i ingenmandsland i 1. division. Med et aflyst nedrykningsspil og dermed 7 point ned til nedrykningsstregen så skal der en del til for at vi ender i farezonen. Dermed tillader vi os stadig at kigge op i tabellen og jagte en placering midt i tabellen. 

 

I dag møder vi Grindsted som på alle måder har leveret en flot sæson. De fik en forrygende start og har hele sæsonen leveret stabile præstationer. Et hold der på mange måder ligner os selv med et stærkt kollektiv og et bund solidt forsvar. Dertil erfarede vi efter vores første indbyrdes møde at hvis Grindsted skulle have nogle former for individuel X-factor, så står denne X-factor bag det solide forsvar. Intet mindre end 20 redninger præsterede Christian Wetche i det første indbyrdes opgør, heraf 4 på straffekast. Derfor er det naturligt at der har været lidt ekstra fokus på hvordan vi får drejet kuglen uden om den stærke keeper. 

 

Vi ser frem til at få Grindsted på besøg og revanchere vores nederlag fra første indbyrdes opgør. De Gule Vikinger er klar til endnu engang at gå gennem ild og vand for at hive de to point i hus og sende Grindsted og vores tidligere holdkammerat og Otterup profil, Frederik Nielsen tomhændet retur til Jylland. Det bliver en kamp hvor 2 meget fysisk stærke hold kommer til at stå overfor hinanden og der er dermed garanti for en god herrefight.”

 

 

RIGTIG GOD KAMP - KOM SÅ OHK

 

-tofte

 

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.