Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

UNØDVENDIGT SKIBBRUD MOD SKIBONITTER...

Annoncering af holdopstillinger – sponsorer og indløb forløb helt som normalt. Kun en ting manglede – de trofaste tilskuere på lægterne. De var sat uden for døren af Divisionsforeningen og DHF, der havde annonceret ”tilskuerfri hal” til alle kampe i Liga og 1. division.

Alligevel lagde OHK`s vikingebåd fra land og drog på togt i håb om at indkassere to point i den vigtige topstrid om retten til opspilskampe til Ligaen.

Dagens modstander fra Skive havde lige så meget brug for point, så der var på forhånd lagt op til et intenst topopgør.

Skive der råder over et fysisk stærkt hold voldte fra start problemer for OHK, der gang på gang blev fanget i et jerngreb med mange spilstop til følge.

I angrebet lynede Malte Justesen flere gange i begyndelsen af kampen og bragte med 3 scoringer skibonitterne i front med 4-1. OHK kom dog stærkt tilbage og med to flotte contra scoringer af Mathias Jensen kom OHK i front med 7-6.

I slutningen af halvlegen begyndte de tekniske fejl at indsnige sig og samtidigt blev oplagte scoringschancer brændt på Skives velspillende målmand Jesper Sørensen og gæsterne kun gå til pause foran 15-12.

Skive udbyggede føringen efter pausen og bragte sig foran 19-14 og sad tungt på kampen. Ikke mindst den stærke stregspiller Daniel Guldsmed var hård ved OHK og ud over en række mål trak han også en det straffekast.

Kampgejsten var dog intakt hos de gulblusede og en indskiftning af målmand Frederik Skou Hansen var med til at bringe OHK tilbage i kampen. Trods en udvisning af Andreas Pihl udlignede Casper Juul til 25-25. Desværre slukkede Jesper Sørensen i Skivemålet håbet om en OHK sejr, da han med to fremragende redninger reelt lukkede OHK`s mulighed for point.

Igen indsneg der sig for mange tekniske fejl og brændte chancer hos OHK og Skive kunne sikre sig sejren med 31-29.

Topscorer for OHK blev Mats Gordon med 6 mål efterfulgt af Andreas Pihl og Mathias Jensen med hver 5.

Næste opgave bliver på fredag, hvor turen går til Sydhavsøerne.

-tofte

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.