Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

FAVORITSEJR PÅ FREDERIKSBERG...

OHK fif 2020

Lørdagens togt til hovedstaden – nærmere betegnet Frederiksberghallen, var på forhånd vurderet til at være en overkommelig opgave.

FIF kæmper en desperat kamp i bunden af 1. division og lige nu placeret på en direkte nedrykningsplads. Holdet har dog i tidligere kampe vist, at de ikke overgiver sig uden sværdslag.

Fra start blev det en kamp på OHK`s præmisser og hurtigt var de gulblusede i front 6-3 og godt anført af Kristoffer Vestergaard og Matias Jensen som sikre skarprettere, blev denne føring udbygget til 13-7 efter 20 minutter.

Skarpheden holdt sig halvlegen ud og OHK kunne gå til pause foran 17-11.

Kampgejsten hos OHK fortsatte efter pausen og endda i en sådan grad, at kampens 2 dommere sendte ikke mindre end 5 vikinger til afkøling i løbet af 2. halvleg.

Det slog rytmen lidt i stykker og åbnede op for hjemmeholdet til at komme mere ind i kampen igen. Faktisk så meget at holdet fik reduceret OHK-føringen til 25-23 med 10 minutter igen.

Tættere kom københavnerne dog ikke og da vikingerne i slutfasen spændte hjelmen og bevarede roen, kunne de sikre den forventede sejr, som dog kun blev på 31-29.

2 værdifulde point i kampen om oprykningsspillet blev sikret på en generel god indsats, hvor Kristoffer Vestergaard blev topscorer med 9 mål.

Næste søndag venter en anden af oprykningskandidaterne, når Skive kommer til Otterup.

Inden da skal vikingerne allerede på mandag igen en tur til Frederiksberg for at møde 3. divisionsholdet KSG, der til daglig spiller i 3. division. En kamp der gælder den videre deltagelse i Santander Cup.

-tofte

 

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.