OHK FALDT MED ÆRE...

OHK`s Damer blev sendt ud af Santander Cup tirsdag aften, da holdet på eget gulv blev slået af DHG`s 1. Divisionshold med 13-36.

Cifrene lyver imidlertid lidt, da OHK på intet tidspunkt blev ydmyget. Kampgejsten var intakt og humøret i top, hver gang det blev til en OHK-scoring.

DHG startede i en 5-1 opdækning og det pressede OHK`s spillere langt tilbage på banen. Alligevel lykkedes det med indspil til stregen og 2 scoringer tidligt i kampen.

Fra 2-2 må man så også indrømme, at det var DHG der satte dagsordenen for kampens afvikling. Det var OHK overlegne på fysik og hurtighed og der contrafaser var hårde ved de gulblusede.

I slutningen af 1. halvleg sikrede indspil til Julie Nedergaard på stregen, at OHK fik scoret et par flotte mål.

Alligevel var det storfavoritterne, der kun gå til pause foran 17-5.

OHK kom dog frisk ud til 2. halvleg og scorede de to første mål, som blev sat ind af Anita Andersen – henholdsvis fra fløjen og fra distancen.

I OHK-målet leverede Sidsel Brandt mange flotte redninger og flere gange måtte DHG i helt frie scoringsforsøg se deres afslutning pareret af OHK`s målmand.

I DHG-målet sås en tidligere OHK-spiller – Cecilie Hansen, der også leverede mange flotte redninger. Ikke mindst hendes millimeterpræcise lange udkast gav gæsterne nogle lette mål.

OHK kan se tilbage på en god indsats mod et stærkt 1. Divisonshold og kan OHK`s gode takter fra aftenens kamp fortsætte i de kommende turneringskampe, er der al mulig grund til at tro, at holdet kan være med helt fremme i kampen om oprykning til 3. Division.

-tofte