Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

NØRAGER BOMBEDE OHK...

Der var på forhånd lagt i kakkelovnen til OHK`s Herrer, da de søndag satte kursen mod Ringsted. I deres første opgør leverede OHK en gedigen overraskelse, da oprykningsfavoritterne fra Midtsjælland blev slået med 31-29.

Nu var det tid til pay-back.

Hjemmeholdet var forberedt på, at OHK var uden 3 af sine normale backer pga af skader og karantæne og dermed manglede skudtrussel fra distancen.

Hurtigt var TMS foran 3-0 og der skulle gå 6 minutter før det lykkedes OHK at komme på scoringstavlen.

Specielt unge Nicolaj Nørager gav store problemer for OHK-forsvaret og scorede 4 af TMS første 5 mål.

Midtsjællænderne vekslede hele tiden med forsvarsformationerne 6-0, 5-1 og den ultra offensive 3-2-1.

Det stressede OHK og bevirkede mange boldtab. Kom OHK til kvalificerede afslutninger blev det ofte reddet af fynske Frank Mikkelsen i TMS-målet.

Halvlegsføring på 17-10.

OHK kom bedst ud til 2. halvleg og fik efter 35 minutter reduceret til 20-15 og man kunne håbe, at de gulblusede var på vej til et come-back. Igen viste Nicolaj Nørager sit store talent og med 2 mål øgede TMS igen deres forspring og resten af kampen stod der TMS på det meste. Nørager blev sit holds topscorer med hele 13 mål.

Dermed ikke sagt at OHK kastede håndklædet i ringen. Blot var de på dagen oppe mod en modstander, der har sat den direkte kurs tilbage mod Håndboldligaen.

På OHK`s hold glimtede Kristoffer Vestergaard endnu en gang og Mads Kildelund ligner mere og mere en spiller, som viser sin styrke såvel i forsvaret som i angrebet.

kildelund

Netop de to blev da også de mest træfsikre og nettede henholdsvis 8 og 6 gange.

Selvom skuffelsen var til at få øje på efter kampen, kan holdet gå på juleferie på en flot 5. plads med 18 point og se tilbage på en mere end godkendt 1. halvsæson.

Alle omkring holdet ønskes en rigtig Glædelig Jul og Godt Nytår.

-tofte

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.