Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

OHK TABTE PUSTEN I SKOVBAKKEN...

Torsdag aften ventede en svær udekamp i Vejlby Risskov Hallen, hvor nyoprykkerne fra SKOVBAKKEN skulle forsøge at hente endnu en hjemmebanesejr. Østjyderne har overrasket positivt og har vist sig som et stabilt 1. divisionshold.

OHK var dog forberedt på Skovbakkens forskellige forsvarsformationer og bragte sig hurtigt foran 4-1 og 7-2 inden hjemmeholdet begyndte at melde sig ind i kampen.

Efter 18 min havde de fået reduceret til 7-8 og udligningen fandt sted ved 12-12 2 min før halvlegsfløjt.

Hjemmeholdet kunne herefter bringe sig foran og gå til pause foran 13-12.

Hvad der er blevet talt om i vikingernes ”halvlegsskjul” er ikke blevet lækket, men de virkede kampklare, da 2. halvleg gik i gang og efter 45 min viste måltavlen 22-18 i OHK`s favør og det begyndte at ligne endnu en flot skalp til de nordfynske vikinger, der i dagens anledning havde forklædt sig i blå kampdragt.

Det sidste kvarter blev en nervepirrende affære, hvor vikingernes sværd virkede mere og mere sløve og oplagte chancer blev forspildt.

Det gør man ikke ustraffet mod opkomlingene fra det nordlige Århus og med 8 min igen fik de udlignet til 24-24.

I slutfasen tabte OHK pusten og skarpheden og hjemmeholdet kunne sætte 2 point ind på kontoen med en kneben sejr på 26-25.

Topscorer for OHK blev Mathias Jensen med 8 mål.

Skuffelsen var stor efter nederlaget men allerede på vejen hjem, blev der rykket sammen i bussen og der blev lagt slagplaner for næste fredags hjemmekamp, hvor der skal gøres RENT bord med og mod Ajax.

-tofte

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.