Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

SYDHAVSØERNE PLYNDRET...

På en råkold fredag aften i november kunne man have lyst til at finde rejsekatalogerne frem for at gå opdagelse og måske finde et godt rejsemål på nogle sydlandske øer med sol og varme.

Over 300 mennesker havde dog valgt en anden løsning. De valgte i stedet at kigge inden for i Otterup Idrætscenter, hvor OHK kunne præsentere Sydhavsøerne og efter aftenens kamp, må mange have fået lyst til at tage med derned, når der er returopgør i det nye år.

Team Sydhavsøerne kom til den nordfynske vikingeborg med 5 sejre i bagagen og med OHK`s 9-måls sejr over Skive, var der dømt topopgør denne fredag aften.

I en tæt og intens fight fra første fløjt og med OHK i teten fik gæsterne udlignet til 7-7 efter 15 min og endda bragt sig i front 9-7.

THOE 2019 01

På det tidspunkt blev der hjemmebanedebut til Andreas Pihl og han kvitterede med 3 flotte scoringer og bragte OHK foran 11-10. En føring der blev udbygget til halvlegsføring på 14-11 til hjemmeholdet.

Team Sydhavsøerne råder over et fysisk stærkt hold og man kunne i pausen være bekymret for om de gule vikinger kunne stå distancen fysisk i 2. halvleg.

Den frygt blev dog hurtigt elimineret, da vikingerne i den grad hærgede og plyndrede og til tider på det nærmeste udspillede Sydhavsøerne.

Gæsterne kunne ikke spille sig igennem OHK`s betonforsvar, hvor en Mads Kildelund mere og mere udgør stammen i midterforsvaret. I den anden ende viser Kildelund sig også som en stærk afslutter og på det nærmeste suger boldene til sig.

At det ikke altid er størrelsen der er afgørende, viser vævre Kristoffer Vestergaard der strør om sig med lækre afleveringer og taktfast svinger dirigentstokken, når OHK`s angreb skal sættes op.

THOE 2019 02

På fløjene huserer Mats Krog og Casper Juhl og Sydhavsøernes to målmænd må have oplevet susen for ørerne, når boldene gang på gang strøg forbi dem.

THOE 2019 03

I målet havde Kristian Ruben Poulsen de nødvendige redninger og sørger hele tiden for at opildne til fight og fuld koncentration. Noget der forplanter sig ud på udskiftningsbænken og helt op på tilskuerpladserne.

THOE 2019 04

Til stående klapsalver og larmende trommehvirvler sendte de nordfynske vikinger Team Sydhavsøerne hjem med et nederlag på ikke mindre end 34-21 og konsoliderede sig på 3. pladsen.

Efter fortjent sejrsmjød drog vikingerne på et nyt togt, da kursen blev sat mod det jyske – nærmere betegnet mod Vejen, hvor det lokale idrætscenter bliver omdannet til en ren vikingeborg, når over 100 OHKère i weekend er på den traditionsrige klubtur.

-tofte

THOE 2019 05

 

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.