OHK-DAMER FORTSÆTTER SEJRSSTIMEN...

Søndag eftermiddag gæstede OHK`s damer Højbyhallen, hvor de skulle forsøge at hente to vigtige point i bestræbelserne på at holde fast i 1. pladsen.

Højby er et af de hold, der må formodes at spille med om en placering i toppen af Fynsserien.

OHK var til dagens kamp uden Anita Andersen, hvilket gav lidt mindre skudkraft fra distancen. Det rådede de øvrige spillere dog flot bod på godt anført af Josefine Hansen.

Kampen blev en målfattig affære, da begge forsvarer stod solidt placeret.

OHK var meget tro mod eget koncept og specielt et system – vi nævner ikke navnet af hensyn til de kommende modstandere JJ og som kastede adskillige scoringer af sig.

Halvlegsføring til OHK på 11-8.

Efter pausen fortsatte jævnbyrdigheden dog med OHK som mest toneangivende. Kampen syntes afgjort, da de gulblusede bragte sig foran 17-13. Hjemmeholdet ville det dog anderledes og et godt kæmpende Højbyhold fik reduceret til 18-17.

Med 1 minut tilbage fik Højby tilkendt et straffekast. Træner Poul Erik Jeppesen valgte at udskifte en ellers velspillende målmand Sidsel Jørgensen med Karina Svendsen. Det skulle vise sig at være eg god beslutning, da Karina Svendsen reddede straffekastet og OHK kunne beholde bolden på egne hænder indtil dommernes slutfløjt og en sejr på 18-17.

Nu er der lagt op til et rigtig topbrag om 1. pladsen, når Stjerne kommer på besøg næste søndag i en kamp der fløjtes i gang kl. 13:00.

-tofte