Blog Layout

GRUNDSTØDNING I ÅRHUSBUGTEN...

nov. 08, 2023

Kamp referat fra kamp mod AGF 7/11 2023

Efter weekendens 5 sejr i streg var det en optimistisk vikingehær, der tirsdag eftermiddag satte kursen op langs den jyske østkyst, for at lægge til kaj ved DOKK1 i smilets by.

Smilene stivnede dog hurtigt hos de gule, da aftenens modstander AGF hurtigt bragte sig foran 6-2 efter 10 min. Det stod hurtigt klart, at vikingerne var kommet på en vanskelig opgave i den gamle stadionhal.

Endnu en gang var tekniske fejl – brændte chancer og manglende redninger faktorer, der gjorde det svært for de gulblusede at følge med hjemmeholdet.

AGF`s tempofyldte angrebsspil voldte tydeligt problemer for det nordfynske forsvar. Hjemmeholdet øgede stille og roligt afstanden og kunne gå til pause foran 16-10.

Efter pausen fortsatte trængslerne, da Rasmus Mose midtvejs måtte forlade banen med en ankelskade. En skade han pådrog sig i 1. halvleg. Nu er Mose kendt for at være en inkarneret kriger og han bed smerterne i sig og leverede et flot første kvarter i 2. halvleg. Fine indspil til stregen og 3 flotte scoringer blev det til, inden han måtte sætte sig ud på bænken.

Alligevel lykkedes det på god fight at få reduceret til 16-19 ti minutter ind i 2. halvleg. Herefter begyndte trængslerne igen for de mere og mere frustrerede vikinger.

"7 mod 6" spillet gav delvis pote, men kostede også billige AGF scoringer i det tomme OHK-mål.

I slutminutterne blev vikingerne på det nærmeste løbet over ende af et tændt hjemmehold, der tilførte vikingerne sæsonens første nederlag, på en dag hvor alle leverede en indsats under niveau.

Det lignede en grundstødning i Århusbugten.

Skipper Felgreen og hans stab har nu halv anden uge til at få vikingebåde trukket fri og gjort klar til at Fredericias ligareserver gæster OHK lørdag den 18. november.