Blog Layout

FORANDRING FRYDER KÆRE VIKINGER...

jan. 14, 2024

Referat af kamp mod Sønderborg 13/1 2024   -  27 - 21

I tirsdagens udekamp i Hørning blev vikingeskibet ramt af mange bump på skroget, men kom efter en flot slutspurt først over målstregen.

Lørdag eftermiddag ventede en ny opgave mod Sønderjyskes ligareserver.

Lært af Hørningkampen var det et aggressivt mandskab, der lagde fra kaj denne eftermiddag. Specielt Mads Fischer og Jeppe Larsen lagde et tungt pres på gæsternes forsvar og hurtigt fra vikingerne i front med 6-3.

Desværre kom holdet fra Sønderborg lidt for let til deres scoringer og kunne derfor holde trit med det tempofyldte vikingemandskab.

OHK fik tilkæmpet sig adskillige straffekast og her var Martin Beck en sikker skarpretter. Han blev da også kampens topscorer med hele 9 scoringer.

Pausestilling på 14-10 efter en flot 1. halvleg.

Efter pausen gik gæsterne i perioder frem i en mere offensiv forsvarsformation, uden at det dog voldte vikingerne besvær. Hele tiden holdt de gulblusede gæsterne på afstand med 4-5 mål. Ikke mindst pga fine redninger af Malthe Kronborg i målet.

Trods fortsat godt angrebs- og forsvarsspil af Felgreens tropper lykkedes det sønderjyderne at reducere til 21-19 med 12 min igen.

Mikkel Klicman blev sat ind i OHK-målet og det sammen med at Casper Dohn på stregen modtog nogle fine indspil, som han omsatte til 3 scoringer i slutfasen var en medvirkende årsag til, at vikingerne kunne sikre sig en sikker sejr på 27-21.

En markant forbedring i forhold til tirsdagens præstation i Hørning – forandring fryder kære vikinger...

Torsdag aften venter en meget svær udekamp i Give, der har vundet de seneste 5 kampe.