Blog Layout

VIKINGERNE FORTSÆTTER SEJRSTIMEN – MEN MEN MEN...

nov. 04, 2023

Referat af kamp mod Rækker Mølle 4/11 2023

Efter en flot sæsonstart med 4 kampe og 8 point, skulle Felgreens stolte vikinghær på jagt efter den 5 sejr i lørdagens liste opgør mod Rækker Mølle.

Lad det være sagt med det samme – det blev en første halvleg med et hav af brændte chancer – tekniske fejl – manglende tilbage løb og kun få redninger. Det var derfor nådig sluppet, at måltavlen efter 30 minutter kun viste 14-15 i gæsternes favør.

Bevægede man sig forbi vikingernes omklædningsrum i pausen, kunne man høre høj tale fra styrmand Felgreen, der forlangte et helt andet engagement og koncentration i 2. halvleg.

De gulblusede vikinger startede da også godt op og kunne efter 5 min bringe sig foran med en bådsspids og en føring på 18-17.

En lurende knæskade holdt Mikel Dalby ude hele 2. halvleg og det gjorde ikke angrebsspillet lettere.

Kampens hele store profil Jeppe Larsen tog nærmest sagen i egen hånd og bragede vikingerne foran med 3 bådslængder – vestjyderne var under pres.

Vikingernes to ankermænd Matlhe Kronborg Mikkel Klicman fandt nu også de nødvendige redninger frem og da unge Victor Pedersen med to flotte scoringer bragte OHK foran 30-27 kunne man ane målstregen i det fjerne.

Et par kraftige åretag i opløbet bragte vikingebåden først over målstregen og den 5 sejr kom i hus med cifrene 34-30.

Kampens helt store spiller Jeppe Larsen leverede 13 flotte pletskud og tildeles 5 vikingehjelme ud af 6.

Allerede tirsdag drager flåden op langs den jyske østkyst for at lægge til i smilets by Århus, hvor det gælder opgøret mod AGF.