nov. 19, 2023

Referat af kamp mod Fredericia HK  18/11 202023

Otterup skulle i dagens opgør spille mod et velspillende og dygtigt ungt mandskab fra Fredericia, som i dagens anledning havde flere liga reserver med.

Lad det være sagt med det samme - Drengene fra Nordfyn havde i den grad lyst til at vaske resultatet fra Århus væk.

Kampen startede meget lige, hvor Fredericia var foran med et mål. Som kampen skred frem, begyndte Otterup virkelig at få smurt maskineriet og vist meget flot og flydende angrebsspil, dog manglede vi lige at få dæmpet lidt ned for Fredericias skytter. Med en flot slutspurt, går OHK til pause med en tomålsføring.

I 2. halvleg fortsatte OHK de meget flotte takter angrebsmæssigt, og nu blev forsvaret også afstemt som gav gode betingelser for vores målmænd. Vi fik lavet et mindre hul på 4-5 mål, og man kunne begynde at øjne en sejr.

Dog giver FHK aldrig op og de fik kæmpet sig tilbage og fik udlignet.

Heldigvis valgte alle at levere flotte præstationer offensivt og OHK havde is i maven og kunne trække en sikker 2 måls sejr hjem på 31-29. Fremragende præstation af alle gutterne og en tak til Thomas Poulsen og Kildekund for at hjælpe 2. Division i en periode hvor vi har en del skader.