Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

HEI 01

Sæsonens sidste kamp i det nordjyske blev en lidt blandet oplevelse.

OHK havde intet at spille for medens Frederikshavn med en sejr havde en mulighed for en bedre placering forud for nedrykningsspillet.

Hjemmeholdet kom derfor med stor aggressivitet i både angreb og forsvar. Deres offensive 3-3 formation i forsvaret voldte OHK store problemer.

Selvom OHK gik over til at spille 7 mod 6 lavede holdet for mange tekniske fejl som gav Frederikshavnerne muligheden for scoring i det tomme mål.

Mod slutningen af første halvleg bragte hjemmeholdet sig foran 13-8 og kunne gå til pause foran 15-10.

Efter pausen fortsatte Frederikshavn deres gode spil uden at OHK kunne svare igen. Selvom OHK fik reduceret til kun at være bagud med 3, kunne de ikke forhindre Frederikshavnerne i at trække fra i slutfasen og køre en fortjent sejr hjem på 28-24 på en dag hvor OHK lavede for mange tekniske fejl og lige manglede de sidste procenter i gejst og offervilje.

Holdet kan nu gå på en velfortjent ferie efter en begivenhedsrig sæson, hvor alle på et tidspunkt var under maximalt pres, men hvor sammenhold – gejst og glæden ved håndboldspillet fik vendt skuden og herefter leverede en rigtig flot sæson.

-tofte

  albani  fyens  meny120  nordfynsbank logo  intersport logo  puma  ugeavisen

Støt vores sponsorere - de støtter os

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.