Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

TMS 01

Søndag eftermiddag gjaldt det sæsonens sidste hjemmekamp mod TMS Ringsted, som allerede sidste weekend kunne kalde sig Ligahold. Da OHK allerede havde sikret sig en ny sæson i 1. division, var kampen reelt uden resultatmæssig betydning for begge hold.

OHK havde dog en klar holdning til at ”levere varen” foran sit trofaste hjemmepublikum.

TMS 02
Inden kampen blev der overrakt blomster og lykønskninger til gæsterne fra TMS Ringsted med oprykningen til Herreligaen.

TMS 03
Det var også dagen, hvor der skulle tages afsked med Simon Omme. Efter 3 år i ”den gule trøje” bliver det den grønne farve som Omme skal optræde i og klubben hedder så men TMS Ringsted. OHK ønsker Omme al mulig HELD og LYKKE med de nye udfordringer.

TMS 04
Efter kun 1 år i OHK forlader målmand Jonas Kærgaard klubben. På nuværende tidspunkt ligger det ikke fast, hvor Jonas til næste år spiller. Vi håber at han finder en klub, hvor han kan få masser af spilletid og udvikle sit potentiale.

TMS 06
Ny målmand i OHK bliver Frederik Skou, der oprindeligt har fået sin håndboldopdragelse i HIK. De seneste 3 sæsoner har Frederik spillet i GOG hvor han har suppleret Ole Erevik og Frank Mikkelsen. Frederik har endvidere været inde omkring det danske Ungdomslandshold. Frederik kommer til at danne par med Kristian Ruben Poulsen, der fortsætter i OHK.

TMS 05
På sundhedssiden skulle der siges farvel til vores populære Fysioterapeut Katrine Hansen, som har været en populær og dygtig behandler hos OHK`s Herrer.

TMS 07
Sidst men ikke mindst skulle der tages afsked med sportschef Palle Pors, som efter 6 år stopper i klubben. Palle har i den periode haft det overordnede ansvar for – i samråd med det til enhver tid værende trænerteam, at sammensætte OHK`s Herretrup. Et arbejde som Palle har gjort rigtig godt. Også på det organisatoriske har Palle sat sine aftryk og været med til at videreudvikle OHK.

Ny sportschef er Per Hansen der igennem mange år har haft sin færden i OHK og derfor kender klubben særdeles godt. At Per allerede har været i arbejdstøjet ses med al tydelighed, da truppen til den kommende sæson allerede er på plads og med undtagelse af Simon Omme og Jonas Kærgaard, fortsætter alle nuværende spiller i OHK i sæsonen 2018-19.

Præcis kl. 15.00 blev kampen fløjtet i gang og gæsterne fra TMS Ringsted lagde hårdt fra land med en offensiv ”7 mod 6” formation og bragte sig hurtigt foran 2-0.

Det rystede dog ikke OHK, der på kort tid fik vendt skuden og bragt sig foran 5-2 på bl.a. 2 mål af målmand Kristian Ruben Poulsen.

TMS 08
Christian Dalmose var tvunget til at tage en Time-Out. Det havde ingen effekt mod et topmotiveret hjemmehold, der yderligere bragte sig foran 9-5 og Dalmose måtte efter blot 15 minutter tage sin 2. Time-Out. Frustrationerne begyndte at melde sig hos det kommende Ligahold.

Resten af halvlegen blev kun værre for Vestsjællænderne, der kunne se OHK udbygge føringen via 12-7 til en halvlegsføring på 18-10.

Træner Christian Dalmose brugte kun 1 minut i omklædningsrummet og herefter blev holdet sendt på banen igen til ”en let gang træning” alt imedens OHK`s spillere forsøgte at holde kampgejsten til de sidste 30 minutter.

OHK fortsatte med højt tempo i angrebsspillet og masser af fysik i forsvaret, suppleret med en stærkt spillende Kristian Ruben Poulsen i OHK-målet.

Angrebsmæssigt lyste specielt en spiller op. Magnus Frisk Jensen har løftet sit spil markant i de seneste kampe og i sæsonens sidste hjemmekamp lynede hans højrearm hele 7 gange og blev fortjent sit holds topscorer.

Ydmygelse – er normalt ikke et ord der bruges i disse spalter, men ved stillingen 30-15 midtvejs i 2. halvleg og et særdeles modløst og frustreret TMS-hold, er det nok det ord der dækker bedst.

375 feststemte hjemmepublikummer - godt suppleret af OHK`s trommende supporters, sagde tak til spillerne med stående klapsalver de sidste 4 minutter og med sejrscifrene 36-23 til OHK, sagde OHK`s Herrer TAK FOR STØTTEN i sæsonen 2017-18.

-tofte

TMS 09

  albani  fyens  meny120  nordfynsbank logo  intersport logo  puma  ugeavisen

Støt vores sponsorere - de støtter os

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.