Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

På vej ind i Skt. Jørgens Hallen til aftenens topopgør i damernes Fynsserie, lyste mange stjerner op på denne klare februar himmel.

Inde i hallen var det en anden stjerne der funklede. IF Stjernens damer sikrede sig det, der nu ligner en sikker oprykning til 3. division efter en klar sejr over OHK på 24-17.

Forud var gået en kamp, hvor hjemmeholdet efter blot 10 min havde bragt sig foran 7-1. En stærk defensiv 6-0 opdækning gjorde det svært for OHK at komme på skudhold. Når det endelig lykkedes, leverede hjemmeholdets målmand de nødvendige redninger.

OHK`s damer skal dog roses for en ukuelig kampmoral. Efter 25 min havde holdet overvundet den katastrofale start og fik under stor applaus fra de omkring 50 tilskuere udlignet til 9-9.

Alligevel var det Stjernen, der med en god afslutning på 1. halvleg kunne gå til pause foran 13-9.

Efter pausen bragte Stjernen sig hurtigt yderligere foran 15-9 og efterfølgende begyndte fejlene at indsnige sig hos OHK.

Forhastede afslutninger og missede indspil til stregen gav gode contra muligheder til Stjernen, der virkede mere kyniske i deres afslutninger.

OHK måtte det meste af 2. halvleg se sig overmatchet af et stærkt spillende hjemmehold, der med sejren er så godt som sikre på oprykning til 3. division.

-tofte

  albani  fyens  meny120  nordfynsbank logo  intersport logo  puma  ugeavisen

Støt vores sponsorere - de støtter os

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.