Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

Huus afslutning

Lørdag eftermiddag ventede en svær udekamp mod HØJ. I de seneste sæsoner har netop dette hold voldt OHK store problemer.

Lørdagens kamp blev ingen undtagelse.

OHK startede friskt ud og bragte sig foran 6-3 med en veloplagt Kristoffer Vestergaard i afslutterens rolle med 4 af de 6 scoringer.

Herefter begyndte vanskelighederne for OHK. En solid defensiv af hjemmeholdet gjorde det svært for OHK`s angribere at komme på skudhold.

Da OHK også stod godt i forsvaret blev 1. halvleg en målfattig affære og holdene kunne gå til pause ved stillingen 10-10.

Efter pausen fortsatte problemerne for OHK og da HØJ samtidig havde held med mange af deres angrebskombinationer, lagde de mere og mere afstand til OHK.

De tekniske fejl stod i kø hos OHK og her var HØJ kyniske og udnyttede enhver mulighed for contra stød. På et tidspunkt var hjemmeholdet foran med 9 mål. En føring der blev reduceret lidt i slutminutterne.

Forhindre et nederlag kunne OHK dog ikke og måtte konstatere, at måltavlen viste 28-22 i hjemmeholdets favør, da kampen blev fløjtet af.

Topscorer blev Kristoffer Vestergaard med 6 scoringer.

Nu venter lokalopgøret i Otterup Idrætscenter mod HC Odense på fredag kl. 19.30.

-tofte

 

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.