Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

Roskilde 03

OHK levede til fulde op til favoritværdigheden, da Roskilde Håndbold besøgte Otterup Idrætscenter søndag eftermiddag.

Der blev aldrig tvivl om kampens udfald, da OHK satte sig tungt på kampen fra første dommerfløjt og hurtigt bragte sig foran 6-2. En føring der efter 20 minutter var udbygget til 12-5.

OHK kunne gå til pause foran 16-9.

Til dagens kamp var ”Poulsen-brødrene” sat på skånekost. Det samme gjaldt Andreas Pihl og Christopher Huus, der fortsat døjer med småskavanker.

Det gav i mellemtiden spilletid til unge Victor Pedersen og færingen Høgni Klein Olsen der kvitterede for tilliden med en enkelt scoring.

Roskilde 02

Der var dog en person, der denne søndag eftermiddag stjal billedet på OHK`s hold.

Roskilde 01

Kristoffer Vestergaard viste endnu engang sit store potentiale som spilopbygger og afslutter. 11 gange nettede unge Vestergaard, der i denne sæson har fået sit gennembrud som seniorspiller. Fejlprocenten er meget lille medens kreativiteten er tilsvarende stor. Det har en afsmittende virkning på holdets øvrige spillere, der hele tiden skal være klar til at modtage bolden fra Vestergaards venstrelab. Det være sig oplæg til dobbeltvip eller snævre indspil til stregen.

Uden at forklejne gæsternes kampgejst, så ligner holdet en sikker nedrykker og for OHK blev det ”en dag på kontoret”, hvor spillere blev sparet.

Lørdag går turen til Ølstykke Hallen, hvor det gælder en kamp mod HØJ – et hold der altid har voldt OHK store problemer.

-tofte

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.