Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

Fredag aftens kamp mod storsatsende AJAX København blev indledt med et dobbeltvip og en scoring af Kristoffer Vestergaard – så var københavnerne advaret mod hvad der kunne vente dem i den nordfynske vikingegrotte.

AJAX er blandt rengøringsentusiaster kendt for at indeholde masser af kraftfulde enzymer – i håndboldsprog omsat til Minik Dahl Høegh – Martin Risom og i direktørstolen Daniel Svensson. En cocktail der indgyder respekt.

Kampen startede jævnbyrdigt og lidt nervøst og det blev medvirkende til at de fremmødte tilskuere blev vidne til en målfattig 1. halvleg.

Efter 25 minutters spil var gæsterne i front med 11-9 men med to hurtige scoringer af ind skiftede Andreas Pihl, fik OHK udlignet til 11-11. AJAX kunne dog gå til pause foran med beskedne 13-12.

2. halvleg fik en dramatisk indledning, da Thomas Poulsen efter kun 1 minut fik præsenteret både det røde og blå kort for en lidt hårdhændet tackling på en AJAX-spiller. Af dommernes indberetning fremgår det, at der var tale om en ”hensynsløs” handling, hvilket dog virkede som en overfortolkning af det reelle hændelsesforløb. TP må derfor forvente, at være ude i den næste eller 2 næste kampe.

Episoden tændte de nordfynske vikinger, der efter denne episode udviste ekstraordinær stor kampgejst og hele tiden ”lå på lur” efter nemme scoringer. Bedst illustreret med 2 scoringer af Mathias Jensen, der kunne gå imellem AJAX-spillernes afleveringer – opsnappe bolden og score i det tomme mål til stillingen 19-16.

Når træner Daniel Ludo blæser til angreb, sker det ofte i spillet ”7 mod 6” og i den fase bragte OHK sig i front 24-20 med et kvarter igen.

OHK udbyggede føringen til 27-22 ikke mindst på grund af Kristian Ruben Poulsens redninger i OHK-målet. Den karismatiske målmand havde dog indtil da vist fair play over for AJAX, der indtil da i for høj grad var kommet til for lette scoringer. I slutfasen leverede Ruben de nødvendige redninger og med måltyvene Mats Gordon Krogh – Kristoffer Vestergaard og Mathias Jensen blev gæsterne fra AJAX total blotter for enzymer i slutfasen.

Vikingerne sluttede som de var begyndt – med et flot vip og scoring af Kristoffer Vestergaard. Noget der i høj grad passede et medlevende publikum.

Overbevisende sejr på 35-26 og med Mats Gordon Krog som topscorer med 10 skalpe.

ajax 2019 2

Næste søndag venter Odder Håndbold i Otterup Idrætscenter og nu gælder det for vikingerne og deres høvding om at indfri favoritværdigheden og en konsolidering i toppen af 1. division.

-tofte

  albani  fyens  meny120  nordfynsbank logo  intersport logo  puma  ugeavisen

Støt vores sponsorere - de støtter os

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.