Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

TMT 19 02

Dette naturfænomen kan i øjeblikket opleves, hvis man besøger Tøndermarsken, hvor millionvis af stære samles, inden kursen sættes mod syd. Fantastisk er oplevelsen, når de store stæreflokke blænder af for solen og gør aftenhimlen helt sort.

Søndag aften var det en flok ”gule vikinger”, der i samlet flok gjorde aftenen sort for Marskfolket.

Tålmodighed er en dyd – lyder et gammelt ordsprog og netop det ord var nøglen til en lidt overraskende men fuldt fortjent sejr over de fysisk stærke sydvestjyder.

Med en offensiv forsvarsformation fik OHK holdt Tønders Felix Kasch i kort snor og da man samtidig fik pakket den fysisk stærke stregspiller Jimmi Elmgaard helt ind, var nøglen til sejr fundet.

Forud for kampen havde den tidligere OHK-træner Torben Sørensen udtalt: ”Otterup er et hold der gerne vil lave stressfaktor og derfor skal vi være omstillingsparate på dem. Jeg syntes de dækker en god 5-1 så det er vi selvfølgelig opmærksomme på. Angrebsmæssigt spille de meget syv mod seks, så det skal vi også være indstillet på, men det har vi heldigvis løst før i denne sæson”.

Torben Sørensens analyse var ramt helt rigtigt, men desværre havde Tønder på dagen ikke de løsningsmodeller, der kunne forhindre OHK i en endog stor sejr på 34-27 efter halvlegsføring på 16-13.

Mats Gordon Krog var endnu en gang stærk fra venstre fløj og i contra faserne og blev topscorer med 9 mål.

Generelt var det en gedigen holdindsats, hvor alle bød ind. Endnu en gang så vi hurtige Kristoffer Vestergaard styre spillet med omtanke og strøede om sig med mange målgivende afleveringer.

Casper Juul var tilbage efter et længere sygdomsforløb og kvitterede for tilbagekomsten med 6 scoringer.

Nu er der spillefri i den kommende weekend inden en ny hjemmekamp venter søndag den 3. november hvor oprykkerne fra FIF kommer på besøg.

-tofte

  albani  fyens  meny120  nordfynsbank logo  intersport logo  puma  ugeavisen

Støt vores sponsorere - de støtter os

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.