Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

Der var kun æren og en 6. plads på spil for OHK`s Herrer, da de løb på banen til sæsonens sidste kamp hjemme mod HEI Skæring.

HEI 2019

OHK havde dog et klart mål om at gøre arbejdet helt færdigt inden holdet kunne gå på en velfortjent ferie, inden træningen genoptages om 3 uger.

Inden kampen blev fløjtet i gang, var der blomster til 100-kampsjubilaren Jesper Chapion. Jesper har i de 4 sæsoner, han har spillet i OHK udviklet sig til at være en af de absolut bærende kræfter på OHK`s hold. Ikke mindst i indeværende sæson, hvor han har vist meget højt niveau.

Jesper jubilaeum

Efter 3 sæsoner i OHK forlader Frederik Nielsen holdet og rykker teltpælene til det østjyske, hvor focus de næste år bliver rettet mod politiuddannelsen.

Frederik sidste kamp

Der var også afsked med assistenttræner Claus Jensen, der efter kun en enkelt sæson i OHK også flytter til det østjyske.

klaus sidste kamp

Holdet lagde ud med fuld damp på kedlerne og hurtigt viste måltavlen 5-0 i OHK`s favør. HEI fik rystet fjerene og pludselig var de flyvehøjde med OHK og fik reduceret til 6-4.

OHK`s contraspil viste skarphed og via 11-6 kunne holdet gå til pause foran 15-10.

Det lignede en walk-over.

HEI kom dog bedst ud efter pausen og da OHK samtidig gik ned i angrebstempo fik gæsterne reduceret til 16-14 og midtvejs var kampen fortsat helt åben ved stillingen 22-20 til OHK.

Det var nødvendigt med en Time-Out og trænerteamet fik indgydet noget fightervilje i de gulblusede.

Ved stillingen 22-21 blev OHK ramt af en udvisning men en scoring og en straffekastredning af Kristian Ruben Poulsen fik sat skub i hjemmeholdet igen.

Koncentrationen lyste igen ud af spillerne og i kampen sidste 10 minutter satte holdet tingene på plads og kunne sikre sig en yderst velfortjent sejr på 28-21 i en kamp hvor Mats Gordon Krog blev topscorer med 7 scoringer.

Festlighederne fortsatte efterfølgende i ”den gamle hal”, hvor over 200 børne-, ungdoms- og seniorspillere holdt en fælles afslutning på sæsonen.

Her var der kåring af ”Årets spiller” på de forskellige hold – kåring af ”Årets ungdomstræner” samt kåring af ”Årets OHK`er”.

”Årets OHK`er” blev Daniel ”Ludo” Nielsen, der ud over at være træner for OHK`s Herrer også virker som inspirator for klubbens øvrige trænere, samt initiativtager for øvrige aktiviteter på tværs af alder og køn. Det var et populært valg og LUDO modtog stående klapsalver fra de over 200 fremmødte.

En festlig afslutning på en flot OHK-sæson.

-tofte

 

  albani  fyens  meny120  nordfynsbank logo  intersport logo  puma  ugeavisen

Støt vores sponsorere - de støtter os

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.