Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

Det var et AJAX-hold, der var uden nederlag i de seneste 5 kampe, der fredag aften løb på banen i Otterup Idrætscenter.

Et hold som efter en lidt famlende , nu har fundet formen og lever op til de forventninger som mange har haft op til denne sæson.

Det lod OHK`s gule vikinger sig dog ikke dupere af og valgte at gå uimponeret til aftenens svære opgave.

Måske blev det faktisk den bedste kamp, som holdet har leveret i denne sæson.

ajax 2019 01

Straks fra start satte OHK sig på kampen og godt anført af – endnu engang – en storspillende Jesper Chapion bragte OHK sig foran 6-3 og med fuld styr på kampen.

Ved stillingen 10-8 mister OHK lidt momentum og sammen med en udvisning af Jesper Chapion bringer gæsterne med 4 mål i streg foran 12-10 og man kunne frygte at gæsterne nu ville sætte sig på kampen.

En fortsat tro mod konceptet og egne evner fik OHK hurtigt udlignet og begge hold kunne gå til pause med 14-14 på måltavlen.

Kampens høje niveau fortsatte efter pausen og de små 400 tilskuere blev vidne til en lækkerbisken af en håndboldkamp i de sidste 30 minutter.

Med 18 minutter tilbage havde OHK bragt sig på vinderkurs med en føring på 24-20 men endnu en gang viste AJAX stor kampgejst og med 4 minutter tilbage var stillingen 27-27.

OHK`s kampgejst holdt dog kampen ud og med en storspillende målmand Kristian Ruben Poulsen lykkedes det OHK at hive sejren i land med 31-28.

Det var en sublim holdindsats der grundlagde sejren, men der er dog grund til at fremhæve Tim Niemejer, der i de seneste kampe har vist stor træfsikkerhed på venstre fløj.

ajax 2019 02

I skyggen af Blackman – Oh Land og Ankerstjerne viste OHK denne fredag aften, at de har X-factor til noget større på den lange bane….

-tofte

ajax 2019 03

  albani  fyens  meny120  nordfynsbank logo  intersport logo  puma  ugeavisen

Støt vores sponsorere - de støtter os

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.