Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

Efter en del kampe mod rækkens tophold, hvor det blev til sejr over Odder og nederlag til Fredericia – Tønder – Skive og Team Sydhavsøerne, skulle OHK på en listig opgave lørdag eftermiddag ude mod HØJ. En modstander som OHK ofte har haft det svært imod, men hvor det i denne sæson blev til en komfortabel sejr i den første kamp hjemme på eget gulv.

Kampen startede da også fint og OHK bragte sig hurtigt foran 8-4 og efter 18 minutter var holdet i front 12-5 og alt gik i retning af endnu en sejr over HØJ.

Hjemmeholdet ville det dog anderledes og mod slutningen af første halvleg fik HØJ reduceret til pausestilling 15-14 til OHK.

HØJ fortsatte det gode spil efter pausen og bragte sig for første gang foran ved stillingen 16-15 og herefter faldt OHK i niveau og måtte gennem hele 2. halvleg jagte hjemmeholdet.

En jagt der fortsatte helt frem til 25 sekunder før tid hvor Jesper Chapion fik udlignet på straffekast til 28-28.

HØJ tog deres sidste Time-Out og fik lagt den rigtige taktik og med en afslutning få sekunder før sidste fløjt sikrede de sig en sejr på 29-28.

Et nederlag som føltes helt unødvendigt og ikke den bedste optakt før den kommende søndags fynske lokalbrag mod HC Odense. En kamp der fløjtes i gang kl. 20.00.

Topscorer for OHK blev Jesper Chapion med 7 mål.

 -tofte

  albani  fyens  meny120  nordfynsbank logo  intersport logo  puma  ugeavisen

Støt vores sponsorere - de støtter os

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.