Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

Efter sidste hjemmekamp mod Skive lød overskriften ”OHK lige ved og næsten…” – den tror jeg da lige vi genbruger en gang til…

Det blev på mange måder en gentagelse af de seneste kampe mod rækkens tophold Fredericia – Tønder og Skive, at OHK generelt leverede en flot præstation og fulgte topholdene helt til dørs – men uden at få point.

Kampen søndag eftermiddag mod Team Sydhavsøerne var en af de kampe, hvor der på forhånd var gode muligheder for pointhøst.

Selvom gæsterne fra ”de sydlige himmelstrøg” lagde godt ud og hurtigt bragte sig foran 5-2 og 9-6 hjalp en OHK Time-Out og fik udlignet til 9-9. Nu var det gæsternes tur til at tage Time-Out og på blot 14 sekunder bragte Sydhavsøerne sig foran 11-9.

Træner Daniel Ludo var tvunget til at tage sin 2. Time-Out

Herefter gik man over til at spille 7 mod 6 og godt hjulpet af en udvisning til Sydhavsøerne fik OHK reduceret til 11-12.

I slutminutterne af første halvleg brændte OHK 2 100%-chancer samt et straffekast på en stærkt spillende Nicolai Neupart.

Pausestilling 15-12 til gæsterne.

OHK kom stærkt ud til 2. halvleg, hvor Kristian Ruben Poulsen med 3 store redninger samt en scoring i tomt mål sendte et klart signal til resten af holdet, at den her kamp sagtens fortsat kunne vindes.

Den fornemmelse sad mange af de 315 tilskuere også med.

  1. halvleg blev en meget jævnbyrdig affære og med 5 udvisninger til gæsterne, havde OHK alle muligheder for i disse overtalssituationer at trække fra gæsterne.

En mulighed som OHK ikke formåede at udnytte. Primært på grund af brændte chancer og tekniske fejl.

Hos gæsterne var det målmand Nicolai Neupart og rutinerede Martin Vilstrup, der var vigtige brikker i en slutfase, hvor OHK satsede med en offensiv 4-2 opdækning. Gæsterne forstod dog spille sig uden igennem og med 3 scoringer i slutfasen, kunne de sikre sig en sejr på 31-27 i en kamp, hvor OHK havde chancerne men ikke forstod at udnytte dem og derfor blev det endnu en gang lige ved og næsten.

Topscorer for OHK blev Mats Gordon Krog med 8 mål.

TSOE 2019

Næste opgave for OHK bliver udekampen på lørdag kl. 15 mod HØJ.

-tofte

 

 

  albani  fyens  meny120  nordfynsbank logo  intersport logo  puma  ugeavisen

Støt vores sponsorere - de støtter os

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.