Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

Før fredagens svære udekamp mod Skive FH kunne man på klubbens hjemmeside læse følgende:

”Otterup er et godt mandskab, og er vi der ikke fra første minut, så får vi heller ikke point fredag aften. De bliver ved, og de holder fast i det de er gode til. De spiller med god energi, og praktiserer rigtig meget 7-mod-6 overtalsspillet i angrebet. Det skal vi have styr på, men også deres vekslende forsvarsformationer i 4-2 og 6-0. Jeg tror som altid på to point, ligemeget hvem vi møder, men en god base i defensiven er altafgørende”

Ingen tvivl om at der stod respekt om OHK`s drenge ikke mindst efter holdets seneste præstationer, men også i den erkendelse, at OHK vandt det første opgør lige før jul.

Efter en lidt nervøs start, hvor hjemmeholdet bragte sig i front, fik OHK udlignet til 9-9. det var dog Skive der var mest toneangivende og hele tiden et par mål foran, inden holdet kunne gå til pause foran 17-14.

Jævnbyrdigheden fortsatte efter pausen ikke mindst på grund af en stærkt skydende Magnus Frisk Jensen, der med imponerende 8 mål på det nærmeste holdt OHK inde i kampen.

Koege02

OHK forsøgte sig en del med 7 mod 6 spillet, hvilket dog resulterede i en del scoringer i det tomme mål af hjemmeholdets Nicolai Jensenl.

Det var dog især Skives og 1. divisions topscorer – fløjspilleren Rasmus Kier, der gjorde ondt på OHK med ikke mindre end 12 scoringer – heraf en del på straffekast.

Selvom Skive det meste af kampen var i front, opgav OHK på intet tidspunkt og med kun 4 minutter igen udlignede Mads Kildelund til 30-30 og der var lagt op til en nervepirrende afslutning foran de 548 tilskuere.

Det blev dog hjemmeholdet der trak det længste strå og hev sejren hjem på 34-31.

Endnu en gang en flot fight af de gulblusede, der nu kan se frem imod næste søndags hjemmekamp mod Team Sydhavsøerne.

-tofte

  albani  fyens  meny120  nordfynsbank logo  intersport logo  puma  ugeavisen

Støt vores sponsorere - de støtter os

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.