Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

Søndag eftermiddag skulle OHK ud for at rygte de garn, som holdet udsatte torsdag og med håb om en god fangst af de attraktive Frederikshavner-spætter.

Alle forberedelser var gjort og det var derfor noget af en skuffelse, da der kun blev landet 10 ”spætter” på de første 30 minutter. Der var ellers masser af muligheder for fangst, men de nordfynske fiskere kendte ikke deres besøgelsestid.

Måske var garnene sat de forkerte steder og efter en halv times fiskeri, var tålmodigheden opbrugt hos skipper ”Ludo” og hans stab – der måtte søges nye fangstområder.

Kursen blev ændret uden synderlig effekt og efter 35 minutters fiskeri, var der fortsat kun landet sølle 12 flade ”spætter”.

Pludselig blev der råbt ”jeg har bid” fra Christoffer Huus og inden for få minutter havde han hevet 3 indenbords og optimismen steg pludselig markant.

OHK havde ramt stimen.

Pludselig gik det stærkt – den ene ”spætte” efter den anden blev hevet indenbords og nu var det ikke kun Huus, der havde heldet med sig. Anders Poulsen – Mathias Hedegaard – Jesper Chapion og Mathias Jensen fik hurtigt efter hinanden hevet nogle indenbords.

Mathias Jensen missede dog et par oplagte fangster, lige inden de skulle hives indenbords.

Efter 30 minutters intenst fiskeri kunne skipper ”Ludo” sætte kursen mod havn, hvor ca. 320 ventede på havnekajen med klapsalver over den gode fangst.

28 ”spætter” blev hevet i land og heraf stod Christoffer Huus og Mathias Jensen for hver 6 stk.

Nu har holdet 12 dage til at få rengjort materiel og kutter inden næste togt og skulle jeg komme med et godt råd – gør det i AJAX.

-tofte

 Huus afslutning

 

  albani  fyens  meny120  nordfynsbank logo  intersport logo  puma  ugeavisen

Støt vores sponsorere - de støtter os

De 10 seneste nyheder fra Elite-afdelingen

De 10 seneste nyheder fra Øvrige

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.