Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

DEN RØDE RUBI(E)N FUNKLEDE...

Der var mere end point på spil i søndagens lokalopgør mod HC Odense i Otterup Idrætscenter.

Mange personlige relationer de to holds spillere og ledere imellem kunne også ses under opvarmningen, hvor der blev givet kram og venskabelige smil hen over midterlinien.

hco 2019 01

Indløbet blev en festlig og farvestrålende oplevelse i blåt og gult. Et hav af serpentiner og konfetti regnede ned over OHK`s spillere akkompagneret af lyden fra trommer og horn, der var en VM-finale værdig.

Det var dog gæsterne fra Odense der lagde bedst fra land og hurtigt bragte sig foran 3-0 inden OHK fik smidt benovelsen over den festlige optakt over bord.

Med 5 scoringer i træk fik OHK skabt den fornødne ro og herfra startede en meget jævnbyrdig kamp med tempofyldt spil og intense nærkampe.

OHK havde gennem det meste af første halvleg teten og kunne gå til pause foran 15-13.

Odense var hurtigt ude af omklædningsrummet og klar til 2. halvleg medens OHK åbenbart skulle bruge lidt ekstra taktik-tid og først kom på banen få sekunder før 2. halvleg skulle gå i gang.

Tiden var åbenbart givet godt ud for det var OHK der kom bedst fra start og efter 6 minutter var forspringet øget til 4 mål. Midtvejs var føringen udbygget til 24-19 godt anført af de to fløje Casper Juul Larsen og Tim Niemeijer, der begge med en fortid netop i Odense i dagens kamp var hårde ved deres gamle holdkammerater.

hco 2019 02

Hos OHK spillede Jesper Chapion igen en stor kamp og viser stor taktisk forståelse, når tingene begynder at spidse lidt til – og det gjorde de lige pludselig, da et godt kæmpende Odense-hold nægtede at kaste håndklædet i ringen. Målmand Loke Brasen sørgede med et par flotte redninger for, at gæsterne pludselig var tilbage i kampen ved stillingen 24-22.

OHK var tvunget til Time-Out.

Resten af kampen blev spændende og intens med skiftende scoringer. Odense begyndte dog i det stationære angrebsspil at se trætte ud og havde svært mod et fysisk stærkt OHK-forsvar.

Når det lykkedes gæsterne at komme til kvalificerede afslutninger, lukkede en stærkt spillende Kristian Ruben Poulsen helt af i OHK-målet til stor begejstring for de over 700 tilskuere og til stående klapsalver kunne OHK sikre sig en vital sejr på 29-27.

hco 2019 04

At det blev en flot håndboldfight skyldes ikke mindst en fremragende ledelse af de to meget unge dommere Christian M. Ø. Nielsen og Morten Deding Søe. De lod spillerne få plads til en rigtig herrefight og når der blev ”gået over stregen” skred de sikkert ind og det resulterede i 3 udvisninger til hvert hold.

Der skal også lyde stor ros til de to holds spillere. For selvom kampen havde stor betydning for begge hold, herskede der på intet tidspunkt nogen ond stemning og man vil med en evt. nedrykning til Odense komme til at savne to fynske lokalopgør mellem de to hold i næste sæson.

Topscorer for OHK blev Casper Juul Larsen med 7 scoringer.

-tofte

hco 2019 03

 

  albani       meny120     nordfynsbank logo     intersport logo     puma  

Støt vores sponsorere - de støtter os

 

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.