RÅ FIGHT BANEDE VEJEN...

OHK`s Herrer kunne med en sejr lørdag eftermiddag i Skæringhallen mod HEI placere sig på en flot 6. plads efter 1. halvsæson.

Sejren kom i hus efter en kamp med store udsving i det kvalitative håndboldspil.

Til gengæld fejlede vikingernes kampånd absolut intet og mon ikke sejren bliver skyllet ned med et par ekstra glas mjød i løbet af aftenen.

Forud var gået en kamp, hvor holdene fulgtes ad til 10-10 inden OHK trak fra i slutminutterne af første halvleg og kunne gå til pause foran 15-11. Ikke mindst fordi målmand Frederik Skou glimrede med flere store redninger og ikke mindst et klaret straffekast efter halvlegens udløb.

Desværre måtte OHK også gå til pause med udvisning af to spillere.

Det lykkedes dog at klare 2-2 i den tid hvor holdet var to mand i undertal. Det lovede god for anden halvleg.

HEI havde dog ikke mistet gejsten og godt hjulpet af ti minutter hvor OHK på det nærmeste spillede baglæns og hvor de tekniske fejl stod i kø.

Pludselig var hjemmeholdet i front med 22-21 og de trofaste medrejsende tilskuere sad længere og længere frem på bænkene, dog stadig med en tro på sejr og derfor fortsatte klapsalverne ind mod de nordfynske vikingerne.

Tak vikinger for at I ikke ville skuffe os.

Pludselig blev det uskønne spil afløst af rå fight og tempo.

FIF 2018 04

Den cocktail knækkede hjemmeholdet og godt anført af Jesper Chapion i dirigentrollen trak OHK fra det sidste kvarter og sikrede sig en velfortjent sejr på 33-27.

Nytilkomne Tim Niemejer fik debut og scorede et enkelt mål. Det samme gjorde unge Victor Pedersen der lukkede og slukkede kampen med scoringen til 33-27.

Jesper Chapion var tilbage i topscorerrollen med 7 scoringer.

Hele holdet skal roses for en god fight gennem 60 minutter og så lever man med de bump der var på vejen.

Spillere og alle omkring holdet ønskes en rigtig Glædelig Jul og vi er mange der glæder os til 2. halvsæson.

-tofte