Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

REMIS I SIDSTE TRÆNINGSKAMP...

Torsdag aften spillede OHK`s herrer den sidste træningskamp forud for turneringsstarten søndag den 9. september.

Odder gæstede Otterup Hallen med et hold, hvor der har været en del udskiftning i spillertruppen og med den tidligere OHK- og landsholdsspiller Andreas Toudahl som ny assistenttræner.

Odder lagde hårdt ud med tempospil og stor fysik. Ikke mindst den hårdtskydende venstreback Mathias Damgaard. Hurtig var gæsterne foran med 5-3 og med 4 flote scoringer af Damgaard.

Gennem de første 20 minutter haltede OHK efter et velspillende Odderhold men fik dog kontakt ved stillingen 12-12 og halvlegen sluttede 15-15.

Efter pausen overtog OHK initiativet og på godt kontraspil og veltimede systemer fik holdet bragt sig foran 20-17 og videre til 23-17. Endvidere leverede Kristian Ruben i målet de nødvendige redninger.

Det virkede også som Odder løb lidt tør for kræfter og OHK udbyggede føringen til 27-22 med 10 min igen.

Det fik trænerteamet til afprøve nye angrebsformationer og det ”straffede” Odder med en flot slutspurt til slutresultatet 28-28.

Thomas Poulsen måtte efter kort tid udgå med noget der kunne ligne en brækket finger. En tur omkring skadestuen vil vise hvor galt det ser ud.

Nu skal formen finpudses i den kommende uge inden sæsonpræmieren søndag den 9. september kl. 15.00 på hjemmebane mod Randers HH.

-tofte

  albani  fyens  meny120  nordfynsbank logo  intersport logo  puma  ugeavisen

Støt vores sponsorere - de støtter os

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.