Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

MÅLSÆTNINGEN KLAR...

Fredag eftermiddag mødte spillere og staben omkring holdet ind på Ubberud Skole til en snak om holdets værdier. Op til weekenden havde spillerne blot fået besked på, at der skulle pakkes en taske som indeholdt tøj til fritidsliv i to dage - dertil madras og sovepose.
Der var en summen i krogene om, hvad der nu skulle ske. Efter ca. halvanden times snak på skolen, kørte vi i samlet flok ud til et lille landsted. Her blev der hilst på værten, Morten. Vi havde fået lov at bruge Mortens grund, som indeholder marker, sø og skov. Der blev udleveret presenninger og snor til at bygge bivuakker. Der blev også udleveret en krog og snøre, så der kunne fiskes. Alt i weekenden foregik naturligvis som konkurrencer, så inden der var gået 5 minutter, var de første pæle sat i jorden, og der blev sejlet ud for at fiske. Samtidig med at der blev bygget og fisket, så sørgede staben omkring holdet for, at der blev lavet mad. Grillmad ad libitum. Der var stor tilfredshed blandt spillerne, da de opdagede, at aftensmaden stod på “rigtig” mad.

Efter indtagelse af rigelige mængder kød og salat, var det tid til næste udfordring. Der skulle saves og kløves brænde. En aktivitet der var nødvendig for gennemførsel af en af lørdagens aktiviteter. Der blev savet og kløvet træ og løbet i ca. halvanden time, da stammerne naturligvis ikke lå, hvor der skulle kløves. Brændet skulle naturligvis afleveres et andet sted, end det blev kløvet. Der blev gået til den. Resultatet efter aktiviteten var masser af brænde, ødelagte økser og masser af vabler. Men tilfredsheden var stor, da der nu stod bålhygge og snak på programmet. Lidt efter lidt hoppede folk i seng, for der ventede jo nye og spændende udfordringer dagen efter.

Da klokken slog 7.00 blev gutterne vækket og så var det tid til en klassiker. Der stod lørdagspoker på programmet. En disciplin, som de fleste er vant til, når der er træning om lørdagen i Otterup. Denne gang foregik det dog ikke i en hal, men på landet med sø, skov og marker som kulisse. Der skulle svømmes, spilles dart, kastes med æg, laves kolbøtter, laves armstrækninger, laves burpees, pingvinerne skulle på plads og ja, så skulle der svømmes lidt mere. Alt sammen naturligvis som konkurrence, så der blev kæmpet på livet løs.

Efter strabadserne var det tid til morgenmad. Rundstykker, rugbrød, snegle og brunsviger og dertil diverse pålæg. Heriblandt hjemmelavet syltetøj fra Kisser. Igen var der smil på læberne.

Herefter var det tid til nok den mest udfordrende opgave i weekenden. Morten kom kørende med et bur. I buret var der 5 høns, som skulle laves til mad. En let opgave for nogen, og en kæmpe udfordring for andre. Efter kyndig vejledning skulle cheftræneren vise drengene hvordan det skulle gøres. Lad os bare sige at kurven for, hvordan man hugger hovedet af en høne var opadgående, da det blev gruppernes tur. Da hovedet var hugget af, fjerene plukket og indvoldene taget ud, så var det tid til at bage hønen i saltdej i bålet.
Vi brugte naturligvis det brænde, der var blevet kløvet dagen før. Herefter var der frokost, og Claus læste eventyr højt for drengene. Hvad eventyret skulle bruges til var der ingen, der vidste, men historien om Klods Hans blev opfrisket.

Herefter var det tid til diverse teambuildingsøvelser. Der blev samarbejdet på mange forskellige måder. Herefter var det tid til at takke Morten for hans gæstfrihed. Alle havde vist fået noget med i bagagen fra de 24 timer i det fri.

Herefter gik turen til Bogense og HCA Golf. Det var tid til et bad, og nogle tog sig en tiltrængt middagslur. Ved aftenens middag fik vi serveret et utroligt lækkert måltid i restauranten på HCA Golf. Herefter var det tid til endnu en snak om, hvordan vi på holdet kan bruge hinandens kvaliteter og samarbejde på bedst mulige måde. Igen en vigtig time i processen på at få samlet en enhed, som er klar til at gå igennem ild og vand for hinanden.

Derefter var der dømt spilleaften. Programmet stod på bordcurling, stigegolf, kartoffelmelspil (ingen ved hvad det hedder) og naturligvis poker. Der blev brugt ufine metoder i poker, men når det handler om at vinde, så gælder alle kneb. Herefter var det godnattid.

Efter en god gang morgenmad, så var det tid til weekendens sidste snak. Der stod målsætninger på programmet. Både individuelle og for holdet.

Der blev snakket frem og tilbage på holdet og efter gode overvejelser nåede vi til enighed om en ambitiøs, men også realistisk målsætning. Vi vil i kommende sæson slutte i top 6. En top 6 placering for en klub af Otterups størrelse er meget ambitiøs. Men vi mener,
at vi som hold besidder den kvalitet, der skal til for at spille med om pladserne i top 6. Vi ved, at konkurrencen er hård og rækken er utrolig lige, og at det kommer til at handle om marginaler. Men vi er klar til at tage marginalerne på vores side.

Det var med fremskudt bryst, at vi forlod vores mødelokale for at afslutte weekenden med herligt golfspil på HCA Golfs 9-huls-bane. Weekenden har været hård, spændende, fyldt med smil, fyldt med glæde og masser af sjov og ballade. Vi er klar til at stå sammen som en enhed, når sæsonen fløjtes i gang i Otterup Hallen d. 9. september kl. 15.00 mod Randers HH.

 

Vel mødt i Otterup Hallen

 

Otterup
HK´s 1. Divisions Herre

  albani  fyens  meny120  nordfynsbank logo  intersport logo  puma  ugeavisen

Støt vores sponsorere - de støtter os

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.