Årets OHK'erer

Siden 1983 har vi hvert år kåret en ledere, spiller eller træner som "Årets OHK'er"

I sæson 2018 faldt valget på Viktor Petersen & Rasmus Rendboe.

Indstillingen til dette års OHKere kommer fra et helt enigt hold.
 Årets OHKere har udvist stort mod og en udpræget forståelse for holdet og spillerne.
 Årets OHK’ere har formået at lytte til spillernes særlige ønske og behov.
 Årets OHK’ere er lykkes med at give spillerne den ene succes efter den anden.
 Årets OHK’ere er gået forrest når det handlede om, at skabet et godt sammenhold socialt.
 Årets OHK’ere har kæmpe betydning for spillerne.
 Årets OHK’ere bør være et kæmpe stort forbillede for alle i OHK.
 Årets OHK’ere er ikke én men to trænere som har påtaget sig en opgave ud over det sædvanelige

Indstilling:

I sin tid da Hold Glad blev etableret, var det med en anelse bekymring at starte op. Vores børn har alle et handicap eller et særligt behov. Definitionen på dagsform, er yderst forskellig fra gang til gang, samt fra barn til barn. Vi kan fx ikke sende vores børn afsted selv og have en forventning om de når frem. Alex (træner) er vandt til disse børn. Rasmus og Victor vidste der var visse hensyn, men tror ikke helt man kan forberede sig på et område der er så uforudsigeligt som vores. Det har aldrig været at mærke på disse 2 gutter. De har lyttet til hver af os forældre, omkring hver deres behov eller udfordringer.

De er mere mødestabile end børnene! Så har de en fantastisk evne til, at give vores børn den ene succes efter den anden, da Rasmus og Victor til træning på forunderlig vis hverken kan gribe bolde, ej heller score for slet ikke at tale om at dække op! - Vores børn tæller nemlig ikke mål, de tæller glæde ved at være sammen om noget sjovt.

Til Fan-dagen fik vores hold lov til at løbe ind med de ”store”. Alex, Rasmus og Victor havde arrangeret hygge inden, med brunsviger fra den lokale bager. Pludselig er Victor væk. Det viste sig der var udekamp for deres hold men de var blevet enige om, at den ene, altså Rasmus, blev hjemme hos Hold Glad. Det er ufatteligt rørende, da netop vores børn har brug for de trygge personer sådan en dag. Endnu engang betænksomhed og stor indsigt fra så unge mennesker. Jeg og de andre forældre vil gerne, at klubben roser og belønner de to gutter. De er et kæmpe stort fantastisk forbillede for alle i klubben. Der skal være ligeværdighed og derfor kom Hold Glad i gang. Men at påtage sig, et så stort ansvar at blive træner for dem er modigt og så prisværdigt. At de så yderligere har klaret opgaven så flot er så beundringsværdigt.

Kære Rasmus og Victor. I har haft kolossal betydning for vores børn. Tak for jer og jeres indsats. Tak for jeres betænksomhed og jeres tilgang. Tak for jeres mod og styrke til netop at tage Hold Glad.
På holdets vegne / Marianne Lund Rasmussen

Tidligere "Årets OHK'er"