Otterup HK

Håndbold på toppen af Fyn

Fest i Teltet

Fest i teltet 2018

Billetter kan ikke længere købes online.

 

Billetter kan også købes hos Meny - Otterup.
         meny120

 

 

  

 

Pressemeddelse

I år bliver Otterup Kræmmermarked sjovere og mere folkeligt end nogensinde.
Årsagen er at festen allerede begynder om tirsdagen med et kæmpe spis, syng og dans arrangement, der hedder "Fest i teltet", hvor Arne Lundemann, Keld og Hilda, og tidligere Bakkesangerinder kommer og underholder.

Otterup Håndboldklub lejer hvert år et stort telt ind, som de bruger til Otterup Kræmmermarked. Et telt i den størrelse lejer man for en hel uge af gangen, hvilket betyder at teltet står tomt i flere dage inden det egentlig skal bruges. Det fik Poul Erik Jeppesen fra Otterup Håndboldklub og Martin Knudsen til at tage en festlig beslutning. De har nemlig allieret sig med Nykøbing F. Revyens kapelmester, Mickey Pless, og sammen sørger de for, at Otterup Kræmmermarked får et nyt og festligt tiltag i år.

Teltet stod tomt.
»Vi prøver hele tiden at finde på nye idéer, så Otterup Kræmmermarked kan blive ved med at være årets store fest i kommunen« siger Poul Erik Jeppesen fra Otterup Håndboldklub. »Det har i flere år irriteret mig, at teltet står tomt i flere dage op til kræmmermarkedet, og da jeg så tilfældigvis taler med Martin Knudsen, gav jeg ham muligheden for at komme med en idé«.
Martin Knudsen, som oprindeligt er fra Otterup, greb chancen og sammen med sin gamle legekammerat, Mickey Pless, har de fundet på konceptet "Fest i teltet".

Fest i teltet.
»Vi vil så gerne have den samme festlige stemning som man havde til gadefesterne førhen«, siger Martin Knudsen. Derfor bliver der mulighed for at købe en platte ved bestilling af billetten, som nydes lige inden de tidligere kolleger fra Bakkens Hvile, Anette Oxenbøll og Stine Bruun får teltet op i festgear.
Når maden er spist og lattermusklerne er blevet varmet op, så kan der danses først til Dario
Campeotto, Susanne Lana og til sidst Kirsten Siggaard. »Mickey Pless og jeg har optrådt med disse kunstnere mange gange og vi ved, at det bliver en festlig aften«, siger Martin Knudsen, der skal være den syngende konferencier på showet.

Otterup får sin egen sang.
»Nu har Mickey Pless skrevet melodier til blandt andre Birthe Kjær og landets største revyer i mange år, nu er det på tide, at han også skriver én til Otterup« siger Martin Knudsen. Hvem der skal skrive teksten er endnu uvist, men en ting er sikkert, det skal nok blive en melodi der smutter lige ind og sætter sig fast lover Mickey Pless. Sangen bliver afsløret på selve aftenen.

En tradition.
»Jeg ved hvor meget energi Mickey og Martin ligger i det her projekt, så jeg håber at arrangementet får stor opbakning, så vi kan tilføje endnu en ny festlig tradition til Otterup Kræmmermarked«, siger Poul Erik Jeppesen.

 

  albani  fyens  meny120  nordfynsbank logo  intersport logo  puma  ugeavisen

Støt vores sponsorere - de støtter os

Otterup HK - Stadionvej 50, 5450 Otterup - info@ohk.dk - Cvr. 28003528

Copyright © 2016. All Rights Reserved.