God kamp mod Give

okt. 27, 2023

Referat af kamp mod Give HK 20/10 2023

Der var lagt op til en første større prøvelser for vores 2 divisions herre, fredag aften da Give skulle slå vejen forbi Otterup hallen.
Inden kampen havde cheftræner, Jakob Felgreen, advaret de fremmødte sponsorere osv. om en kamp der ville forgå i højt tempo og potentielt mange mål, da begge hold gerne ville lukrere på kontra og 2-fase.

Otterup kommer flyvende ud til kampen og sætter jeg hurtigt på tingene, og kan hurtigt udbygge en føring med 4-5 og 6 mål. Ikke mindst grundet nogle gode redninger af Mikkel i målet også Martin der var træfsikker fra stregen af. Fischer fik sat spillet flot op og der var ikke mange angreb i første halvleg, hvor Otterup ikke fik tilspillet sig en stor chance.

2 halvleg starter også godt, men ret hurtigt går gæsterne fra Give op i lidt offensivt forsvar, som voldte drengene store problemer. Angrebsspillet blev forkrampet og chancerne udeblev, derudover blev Give mere effektive i deres angrebsspil, også begyndte otterups ellers så solide føring at smuldre. Give får spist sig helt ind til kun at være bagud med et enkelt mål, også hev Felgreen en kanin op af hatten og igangsatte 7 mod 6 spil. Dette blev spillet til nærmest perfektion af Mose, som kunne udbygge en føring på 5 mål igen og dermed lukke kampen. Otterup vinder 34-31 og er stadig ubesejret i 2 division.
Mange tak til alle de fremmødte tilskuere.